2777
2789

اینجا من خیلی تو تاپیک ها میبینم که مثلاً طرف میگه میخوام جدا بشم بچمو میدم به شوهرم ، میان میپرن بهش که آی تو ظالمی تو یزیدی تویی که نمیتونستی بچه نگه داری چرا زاییدی ببرش پیش خودت و.....

میشه بگید یکی که مادره چرا بخاطر بچه باید از همه چیزش بزنه و بگذره؟ فقط بخاطر اینکه جرمش مادر شدنه؟ شماها مگه از زندگی طرف خبر دارید ؟ بعدشم وقتی دونفر باهم اختلاف دارن و هرروز تو خونه جنگ و دعوا دارن همون بچه فردا به مادره میگه غلط کردی تحمل کردی باید جدا میشدی چون روح و روان براش نمونده ، یا مثلاً طرف میگه بچم منو خسته کرده ازش بدم میاد و فلان ، میان فحشش میدن میگن وای تو مادر نیستی یزیدی اگه مادر بودی این حرفو نمیزدی ، یعنی واقعاً تو اطرافتون بچه ای ندیدین که خون به جیگر مادرش می‌کنه و کاری میکنه مادره هزار بار در روز بگه غلط کردم بچه آوردم ، طرف تاپیک میزنه که یکم خالی بشه نه اینکه درد رو دردش بذارید و تحقیرش کنید درسته اینجا مجازیه ولی خب آدم پشت کاربری ها نشسته یکم بفهمید که دارید چی میگید مادرا هم آدمن خسته میشن کم میارن ، بخدا قسم عمم بخاطر خیانت شوهرش ازش جدا شد دوتا بچه هاشو جای مهریه برداشت شوهرشم رفت زندگی تشکیل داد ، ده سال تو خونه مردم کار کرد بچه هاشو بزرگ کرد آخر بچه هاش رفتن پیش پدرشون و نامادری رو به مادر اصلی ترجیح دادن 🙂 پس فکر نکنید همه بچه ها قدرشناس هستن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خوب غلط کردید مگه مجبورتون کردن بچه بیارید هم روزگار اونو سیاه کنید هم خودتونو

بزرگوار دیگه وقتی اوردن چیکار کنن بکشنشون؟ 

نمیشه که اینجوری

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تنها چیزی که رو مخمه همینه 

چون اونایی که مادرن اینجا اکثرا خودشونو بنده ی فرزنداشون کردن و یادشون رفته خودشونم انسانن 

حس مادرانشون خیلی قشنگه ها ولی بده که برا خودشون زندگی نمیکنن 

مثلا قبلا یه خانم تاپیک زد که با شوهرش دوتایی میخوان برن سفر همه ی کاربرا هیت دادن که نههههه چه سنگدلی بچتو نمیخوای ببری و اینا . یکی نگفت اره برو حسابی کیف کن بعد دوباره برگرد به وظایف مادریت 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

اصلأ اصل مطلب رو گرفتی ؟

برو از اول بخون معلومه فقط عنوانو خوندی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من مجردم ولی یسری بچه هایی رو دیدم توی فامیل و اشناها که باورم نمیشه چجوری مادراشون تحملشون میکنن

قشنگ مریضن انگار بیش فعالی شدید دارن و حتی مادر پدرشونو کتک میزنن😑 اونا به درک مارو هم کتک میزدنن دستشون سنگینه

هرچی هم سعی میکنن تربیتشون کنن تربیت نمیشن معلوم نیست مشکل چیه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
من تنها چیزی که رو مخمه همینه چون اونایی که مادرن اینجا اکثرا خودشونو بنده ی فرزنداشون کردن و یادشون ...

همون دیگه 

گاهی وقتا واقعاً لازمه طرف تنها باشه تا برگرده به تنظیمات کارخانه ، چشم باز می‌کنه بچه دور و برشه ، هم بچه از مادر خسته میشه هم مادر 

بکشن بهتره تا با رفتارا آزارش بدن

اهان

ذبح کنن تا با شات گان بکشن؟

حرفی میزنین به خدا

همون دیگه گاهی وقتا واقعاً لازمه طرف تنها باشه تا برگرده به تنظیمات کارخانه ، چشم باز می‌کنه بچه دور ...

کاربرا قبول نمیکنن 

من اون تاپیک برگشتم گفتم که مادرا باید به بچه هاشون بفهمونن که بخشی از زندگیشون مختص خودشونه و باید تفریح خودشونو داشته باشن 

بعد اکثر کاربرا گیر دادن که نه روح بچه اسیب میبینه و فلان میشه و...

بچه ای که روحش با یبار شادی مادرش تو سال اسیب میبینه بچه نیس بلای جونه

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

گلم مادرایی که بچه هایی با بیماری خاص دارن که حسرت یک زندگی نرمال و با آرامش و اعصاب آروم هستن میدونستن همچین اتفاقی براشون میفته

من نمیدونم تو تاپیکها چی گفتن ولی واقعا سخته طوری که یه وقتایی یک مادر دیگه کم میاره آرزوی مرگ داره از فشار روحی و روانی ولی هیچکس تا با پوست و گوشت و‪‬استخونش مشکلات این مادر رو لمس نکنه قطعا درکش نمیکنه هیچوقت

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

کاربرا قبول نمیکنن من اون تاپیک برگشتم گفتم که مادرا باید به بچه هاشون بفهمونن که بخشی از زندگیشون م ...

من از خودم گذشتم ‬بخاطر بچشم تا 5سالگیش

به خودم اومدم دیدم شدم یه مرده متحرک که هیچی از زندگیش بغیر خانه داری و دوندگی برای مشکلات بچش هیچی نداره تصمیم گرفتم به خودم بیام، برای زندگی خودم ، روحم، وجودم، ظاهرم، قیافم، وقت بزارم

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

من مجردم ولی یسری بچه هایی رو دیدم توی فامیل و اشناها که باورم نمیشه چجوری مادراشون تحملشون میکننقشن ...

انگار نه بله دارن بیش فعالن

حتی بچه های اوتیستیک

که اطرافیان خبر ندارن

نخیدونن چی به پدر و مادر علی ‪ الخصوص مادر میگذره

بعد اطرافیان بدون داشتن آگاهی مشکل این مادر میگن

چرا ساکت و گوشه گیر شده، پیر شده، اعصاب نداهها چقدر عصبیه، چرا رفت و آمد نمیکنه هزار حرف و حدیث پشت سرش میچینن بدون اینکه علت رو بدونن