2777
2789
عنوان

دیگه دارم روانی میشم

153 بازدید | 10 پست

یعنی چی توی این قرن سه ساعت در روز برق میره؟

ابم که ما یه تایمی صبحا نداریم

نتمم که داغونه

انتمم صبحا یه ساعت میره

اینارو هر جا تعریف کنم فکر میکنن تو کوه داریم زندگی میکنیم درصورتی که مثلا توی پایتخت کشوریم!! 

خدا لعنتشون کنه چرا باید توی گرمای تابستون اونم روز جمعه که کلی برنامه داشتم براش برق بره؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه قدیما برق بوده یا اینترنت مردم کولر داشتن یا پنکه خب یه باد بزن بگیر دستت بعد کلیپ بگیر تک ...

لااقل‌خونه‌شون‌کاه‌گلی‌وخنک‌بوده‌،نه‌مثل‌مال‌ما‌بتن‌وسنگ‌که‌عین‌تنور‌میمونه

عزیزم مگه قدیما برق بوده یا اینترنت مردم کولر داشتن یا پنکه خب یه باد بزن بگیر دستت بعد کلیپ بگیر تک ...

ارهه بابا چیزی نیست که فقط نه برق است نه اب اینترنتم که کلا بیخیالش

حداقل انتنم نیست داشتم میمردم زنگ بزنم یکی بیاد ببره منو ولی خب اینم مهم نیست🥰🎀

ارهه بابا چیزی نیست که فقط نه برق است نه اب اینترنتم که کلا بیخیالشحداقل انتنم نیست داشتم میمردم زنگ ...

وای دقیقاً وقتی برق میره انگار برمی‌گردیم تو عصر حجر همه چیز از بین میره آنتن اینترنت یعنی دقیقاً تو اون دو سه ساعتی که برق میره انگار تو قرنطینه‌ایم انگار توی غاریم

تموم شد..💔

وای دقیقاً وقتی برق میره انگار برمی‌گردیم تو عصر حجر همه چیز از بین میره آنتن اینترنت یعنی دقیقاً تو ...

والا من تایمای عادیم نتن داغونه یه هفته ست نمیدونم چرا

الانم این موقع ها برقمون میره کاش که حداقل صبحا بوددد