2777
2789
عنوان

کنکور

153 بازدید | 12 پست

سلام وقتی یکی کنکور میده تا چه مدت این کنکوری که داده اعتبار داره؟ یه مثال بزنم، مثلا یک پسر میاد کنکور میده قبول هم میشه، بعد می‌ره سربازی یک سال، وقتی که برگشت می‌تونه با همون ترازی که پیش از سربازی آورده بره دانشگاه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سایت زده بود دو سال اعتبار داره

اون مال ما بود برداشتن اینو

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

آخه یک سایت دیدم نوشته بود دو سال اعتبار داره

گفتم خب اره تا امسال اینجوری بود ولی از الان ب بعد دیگه اون قانون نیست

الان اگه قبول شد دانشگاهشو بره سربازی هم نمیخاد تازه درس بخونی از مدت سربازی کم میشه 

چرا هر بار یه چیزی رو میزارن بعد بر میدارند این مسخره بازی ها چیه؟

چون مدیریت بلد نیستن واضح تر از این؟

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚