2777
2789
این ناظر و تحلیل گر بودنم جز ویژگی هامونه ولی فک کنم تو زیاد استفاده نمیکنی از تحیلیات وگرنه راحت می ...

خیلی قبول دارم .به عنوان یه خردادی

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.
اونجوری که خردادیا هستن نیستن من این موردو تو تموم خردادیای دورم میبینم حتی بچه های کوچیک حالا نظر م ...

من یه رفیق دارم خردادیه اونم آخه اینجوری نیست 😂 در مورد هیچکدوم ما صدق نمیکنه

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالتونه؟

بالای هجده سال

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

هی داری اذیت میکنی ها

باشه حق با شماست فعلا

خودتون باشید راحت حسش می‌کنی این چیزی که میگمو منم مثه خودت ارومو مهربونم ولی شخصتمو میشناسم و به مو ...

من همه جا خودم بودم بعضی جاها دیگه اینقدر شرایط برام سخت شد بیشتر از حد توانم بودم ولی درکل همیشه مستقل بودم تو تصمیم گیری تو همه چیز اگه چیزی میگفتم همونو تا آخر میرفتم فقط یه جا دو دل شدم شدیداً💔