2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممتنفرم از خودم ریخت و قیافه ندارم

مگه از کدوم نوع لاغر هستی 

بخدا لاغرا خیلی خوشگلن 

من تا رون و کونمو آب کردم پاره شدم 😂😂😂

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
چاقی بی نهایت دردسر داره از خوش هیکلیت لذت ببر

لاغرم خوش هیکل نیستم ۱۷۵ قد ۵۸ تا وزن

خدایا بابت علی این نعمت زیبا هزاربار شاکرم...خودت حافظ و هادیش باش😍😍😍
مگه از کدوم نوع لاغر هستی بخدا لاغرا خیلی خوشگلن من تا رون و کونمو آب کردم پاره شدم 😂😂😂

عوضش من آرزومه پایین تنم تپل بشه هیچ لباسی بهم نمیاد

لاغرم خوش هیکل نیستم ۱۷۵ قد ۵۸ تا وزن

خب امیدوارم به هیکل مورد علاقت برسی 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
مگه از کدوم نوع لاغر هستی بخدا لاغرا خیلی خوشگلن من تا رون و کونمو آب کردم پاره شدم 😂😂😂

قدم ۱۷۰ وزنم ۶۱......سینه اب شده رونهام لاغر.....قبلا ده کیلو چاق تر بودم ناشکری کردم

عوضش من آرزومه پایین تنم تپل بشه هیچ لباسی بهم نمیاد

مال من خیلی تپل بود 

الان به یه حدی رسوندم که هنوزم گوشتی و قشنگه اما دیگه زیادی چاق نیستم 

یک شربت اشتها آور خوب در کنارش کالری شماری

سیپروهپتادین فقط روم اثر داره ک اونم به شدت خواب آوره منم هم شاغلم هم دوتا بچه کوچیک دارم روانی میشم از شدت خواب زندگیم مختل میشه