2777
2789

سلام خانوما

من فردا نوبت سزارین دارم و الان مقدار زیادی استرس دارم 

هم چون شهری که قرارع برم واسه سزارین با خونه مون سه ساعت راهه و هم چون همسرم نیست به خاطر ماموریت و موقعی که چهار روزه بشه بچم انشالله میاد

هر مورد یا نکته ای که براتون مهم بوده یا لازمه بدونم خیلی ممنون میشم بگید🥲❤️

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

اصلا سرت تکون نده اصلا اصلا صخبت نکنی ک سردرد میکشتتت من هشکی نبود بگه یهم سردرد حیغ میزدم تا۳روژ چون ریکاوری خیلی خیلی حرف میزدم خیلی صخبت میکرذم

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم برای ماهاییم که چشم انتظاریم دعا کنید

انشالا بسلامت زایمان کنی

نترس اصلا

سعی کن خودت رو گرم نگهداری بعد زایمان

راه بری

زیاد نشین هرچی بیشتر راه بری برات خیلی بهتره

دمنوش و چیزای گرم بخور

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

ایشالله به سلامتی و دل خوش 😍 

برا خودت حتما یا چایی یا کافی ببر میای بیرون بدنت گرم کنه 

حتما سعی کن تکون ندی خودت چون بعدا کمر درد میگیری 

میوه و خرما و نبات حتما ببر من خودم باشم شیاف دیکلوفناک هم میبرم 😅 اگه پمپ درد داری که هیچی 

امیدوارم با دل خوش و سلامتی بیای از نیست بزاری برامون 

منم دعا کن نینیم سالم و صحیح دنیا بیاد ❤️

اصلا سرت تکون نده اصلا اصلا صخبت نکنی ک سردرد میکشتتت من هشکی نبود بگه یهم سردرد حیغ میزدم تا۳روژ چو ...

وااییی هیچ کس بهم نگفته بود اینو

پس یادم باشهههه مرسییی عزییززز

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

به امید خدا عزیز دلم به سلامت بری بیای فرشته بیاری امیدوارم به خوبی و خوشی فارغ شی

مرسیی عزیزم🥰❤️

مبااارکه به سلامتی😍😍😍خدا نگه داره برات😉😉😁مامان خونه😀

وااییییی🙈🙈🙈🙈🙈 مرسییییی عزیزم

وااییی هیچ کس بهم نگفته بود اینوپس یادم باشهههه مرسییی عزییززز

اخ فقط دعام کن اصلا اصلا اصلا اومدی ریکاوری حتی ت بخش یه کلام هم حرف نزن سرت به هیچ هیچ عنوان تکون نده 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

تا جایی گه میتونی فقط استراحت کن عجله واسه اینکه پاشی کارات رو انجام بدی رو نداشته باش 

واسه جوش خوردن بخیه هات حتما آناناس بخور .جای بخیه رو با سرم شستشو روی دو سه بار بشور 

قند روزای تلخ منی دخترم