2777
2789
عنوان

چقدر به بچه ام سرلاک بدم

67 بازدید | 10 پست

پسرم پنج ماهشه  چهار پنج روزی هست بهش سرلاک میدم کم در حد دوقاشق غذا خوری،امروز که بهش دادم ظرفشو بردم از پیشش گریه کرد دلش میخواست هنوز بخوره دهنشو باز میکرد،حالا میخام بدونم چقدر بهش بدم از فردا بیشتر بدم یا هنوز کم ؟ از کی بهش روزی دوبار بدم؟

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرلاک میدی فقط؟؟نده بابا ضرر داره خودت فرنی درست کن،بیسکوییت مادر یا سویق کودک با آب نرم کن و یه خرم ...

برنج گذاشتم آسیاب کنم براش خودم از فردا براش درست میکنم،بیسکویت زود نیست؟

هنوز اولشه همون دو سه تا قاشق بسه بهتر هم هست چون اولشه خودت فرنی درست کنی

از فردا خودم یراش درست میکنم،چند روز دیگه دوقاشق رو بیشتر کنم؟

برنج گذاشتم آسیاب کنم براش خودم از فردا براش درست میکنم،بیسکویت زود نیست؟

بیسکوییت مادر من از ۴،۵ماهگی میدادم به بچه هام 

اکه غذای آماده مثل سرلاک میخوای به جاش حریره بادام بخر از داروخونه بهتر از سرلاکه‌

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اره درست کن یه ده روزی که گذشت اضافه کن به معدش فشار نیاد

بعد ده روز دوبار در روز میتونم بدم؟

بیسکوییت مادر من از ۴،۵ماهگی میدادم به بچه هام اکه غذای آماده مثل سرلاک میخوای به جاش حریره بادام بخ ...

نه حریره هم  خودم براش درست میکنم، همین سرلاک هم گرفتم مجبور شدم روزش خیلی گریه میکرد گرسنش بود شیر هم نمیخورد