الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بار همسایه ها تو کوچه بودن. بچه منم تو کوچه بود. بعد به همسایه گفتم یه ده دقیقه حواست به بچه من هست برم نماز بخونم گفت باشه
رفتم نماز و برگشتم دیدم همسایه رفته خونشون اون دو تا همسایه دیگه هم رفتن تعریف کوچه و بچه ام تنهاست تو کوچه! حالا بچه ام اتفاقی افتاده بود که نمی تونستم برم یقه همسایه رو بگیرم ! کلا به هیج کسی نباید اعتماد کنی
یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!
اصلا با بچه سر کار رفتن مصیبته. من دنیایی کار خوب پیدا کردم ولی متاسفانه ساعت کاریشون خیلی بد بود. آخرش ول کردم. قبل بچه دار شدن گاهی از ۷ صبح تا ۱۰ شب سر کار بودم یکسره
عزیزم ببخشید چه اجباریه با وجود دوتا بچه سر کار بری ؟ اگه حقوقت بالای ۳۵ هستش برو چون باید هزینه مهدکودک هم بدی ، و الان اصلا ارزش نداره بچه هاتون دست این و اون بسپری