2777
2789
عنوان

خانوما خوشحال بودم کار پیدا کردممم اماااا

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همون همسایه بسپر

یه بار همسایه ها تو کوچه بودن.  بچه منم تو کوچه بود. بعد به همسایه گفتم یه ده دقیقه حواست به بچه من هست برم نماز بخونم گفت باشه 

رفتم نماز و برگشتم دیدم همسایه رفته خونشون  اون دو تا همسایه دیگه هم رفتن تعریف کوچه و بچه ام تنهاست تو کوچه!   حالا بچه ام اتفاقی افتاده بود که نمی تونستم برم یقه همسایه رو بگیرم !  کلا به هیج کسی نباید اعتماد کنی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چع گروووون اینجا نهات بشه ۳تومن

آره والا 🙃

اگه استخدام رسمی نبودم و کلی زحمت نکشیده بودم برای شغلم استئفا میدادم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اصلا با بچه سر کار رفتن مصیبته. من دنیایی کار خوب پیدا کردم ولی متاسفانه ساعت کاریشون خیلی بد بود. آ ...

اره منم بخاطر بچه ها کم اوردم 

از یه طرف فشار زندگی از یه طرف بچه خا

الان این بنده خدا چیکار کنهکسی رو نداره

نمی شه که بچه رو به همسایه سپرد  آمدیم همسایه یه فامیل منحرف داشت که وقتی کسی حواسش نبود به بچه تعرض کرد آنوقت می خواد چیکار کنه؟ 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!