هفته پیش واسه یک سالگی پسرم بردمش عکاسی اول که کلی گریه کرد بعد که به زور آرومش کردیم چند تا عکس انداختیم دوباره شروع کرد گریه کردن انقدر گریه کرد که بیخیال شدیم حالا امروز قراره دوباره بریم چی کار کنم گریه نکنه؟؟ حداقل چند تا عکس بگیرن
چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!! الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )
خانم عکاس رو که میبینه غریبی هم میکنه چی کار کنم؟ 😢😢😢
چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!! الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم.
اونايي كه ممكنه بتونن بخندوننش رو با خودتون ببرين... بچه ها هر چند وقت يكبار تغيير ميكنند شايد تغيير كرده باشه... اسباب بازيه تازه براش بخريد تا براش جالب باشه... يا اسباب بازي اي كه دوست داره رو ببريد...
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
همه این کارارو کردم اون هفته ولی واینساد خیلی گریه انقدر اعصابمو داغون کرد میخواستم موهامو بکنم
اونايي كه ممكنه بتونن بخندوننش رو با خودتون ببرين... بچه ها هر چند وقت يكبار تغيير ميكنند شايد تغيير ...
باشه حتما
اوه اوه پسر من که مریضم شد همون روز سرماخورد و نخابید و ...همش تو بغلم بود با وجود اینکه خیلی خوش اخلاق بود همش...اما بچم بازم همکاری کرد تو عکسا اما قیافش سرماخورده اس🤒🤕
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
عروسكاشو با خودتون ببريد ترجيحا گرسنه هم نباشه اكثر بچه ها يه اهنگ با ويديو كليپ هست كه ...
اگهی تی وی رو خیلی دوس داره کاش ضبط کنم با خودم ببرم اونجا بدم نگاه کنه
بچگیش همش میخندید، بردمش عکس یکسالگی بگیرم، باز هم میخندید، عصبانی داد زدم بچه نخند ، یکبار هم شده دهنتو ببند
عکاس با تعجب گفت خانم مردم خودشون میکشن بچشون تو عکس بخنده
به خودم اومدم دیدم چقدر ناشکرم
عکسشو میزارم براتون
دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم.