هنوزم دوستش دارم و عاشقشم ولی فهمیدم واقعا عشق کافی نیست دیروز قهر کردم و اومدم خانه پدر و مادرم فقط از خدا میخوام انرژی بهم بده که دیگه به اون رابطه سمی برنگردم و محکم بایستم و اقدام کنم برای جدایی😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودش مشاوره و کسی رو قبول نداره قبلا چندین بار رفتیم و بعد مشاوره بیشتر دعوامون میشد
عزیزم شما بیشتر محبت کن مردها مثل بچه میمونم بخدا با محبت وزبون خوش داشته باش یا کم لوس بازی تو زندگی سیاست خرج بده نمیشه تا گفت تو قهر و دعوا و طلاق باشه که
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
عزیزم تا کفش کسی رو نپوشی راجع به شرایطش قضاوت نکن
من چندین ساله رنگ آرامش رو ندیدم از وقتی ازدواج کردم تمام زندگیم استرس بوده تمام مسئولیت زندگی با خودمه همسرم برای مهمونی اومده و خیلی چیزهای دیگه که در این بحث نمی گنجد... همه نباید برای طلاق دلایلی همچون اعتیاد و خیانت داشته باشند خیلی عوامل دیگه میتونه باعث جدایی بشه...