2777
2789

هنوزم دوستش دارم و عاشقشم ولی فهمیدم واقعا عشق کافی نیست دیروز قهر کردم و اومدم خانه پدر و مادرم فقط از خدا می‌خوام انرژی بهم بده که دیگه به اون رابطه سمی برنگردم و محکم بایستم و اقدام کنم برای جدایی😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلش چیه

مشکل زیاد داریم

بعد از سالها به خانوادش بشدت وابسته ست

مسئولیت پذیر نیست 

حتی کارهای شخصی و مرتب کردن لباس و واکس زدن کفشهاشو من انجام میدم

بهداشت شخصی رو رعایت نمی کنه

هر چی بهش میگم می‌ره به مادرش میگه و خیلی چیزای دیگه

تاقهرکردین سریع پاشدی اوندی خونه ی بابات؟

خودش بهم گفت برو خونه پدر و مادرت 

منم گفتم این بار برم دیگه بر نمی گردم

گفتم دادخواست طلاق بده

گفت تو دادخواست طلاق توافقی بده

گفتم حق و حقوقم رو می گیرم بعدش جدا میشم

خودش مشاوره و کسی رو قبول نداره قبلا چندین بار رفتیم و بعد مشاوره بیشتر دعوامون میشد

عزیزم شما بیشتر محبت کن مردها مثل بچه میمونم بخدا با محبت وزبون خوش داشته باش یا کم لوس بازی تو زندگی سیاست خرج بده نمیشه تا گفت تو قهر و دعوا و طلاق باشه که 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خودش بهم گفت برو خونه پدر و مادرت منم گفتم این بار برم دیگه بر نمی گردمگفتم دادخواست طلاق بدهگفت تو ...

عجب!همین؟قربون خدابرم بعصی باچه شرایطی جدامیشن بعضیاچطوری!!مشکل شما بامشاوره حل نیشه عزیزجان الکی خودتو دستی دستی مطلقه نکن

عجب!همین؟قربون خدابرم بعصی باچه شرایطی جدامیشن بعضیاچطوری!!مشکل شما بامشاوره حل نیشه عزیزجان الکی خو ...

عزیزم تا کفش کسی رو نپوشی راجع به شرایطش قضاوت نکن

من چندین ساله رنگ آرامش رو ندیدم از وقتی ازدواج کردم تمام زندگیم استرس بوده تمام مسئولیت زندگی با خودمه همسرم برای مهمونی اومده و خیلی چیزهای دیگه که در این بحث نمی گنجد... همه نباید برای طلاق دلایلی همچون اعتیاد و خیانت داشته باشند خیلی عوامل دیگه می‌تونه باعث جدایی بشه...

عزیزم شما بیشتر محبت کن مردها مثل بچه میمونم بخدا با محبت وزبون خوش داشته باش یا کم لوس بازی تو زندگ ...

عزیزم همین الانی که از خونه اومدم بیرون نگرانشم و همیشه یک دنیا محبت بهش داشتم اما کسی که قدر نمیدونه رو نمیشه کاریش کرد

همسر من معنی عشق رو نمیدونه توی خانواده ای بزرگ شده که همه چی رو با پول می سنجند این آدم کوه محبت هم بهش بکنی درک نمی کنه