2777
2789

لطفا راهنمایی کنید و این الان برای من یه مشکل جدی شده 

۲۰ سالمه و دانشگاه میرم فرصت سرکار رفتن هم ندارم 

دانشگاه دولتیه و خرجی هم نداره 

از طرفی بابام اونقدر پول داره که مثلا اگه ۲ تومن تو ماه بخواد بده ضرری به خانواده وارد نشه 

اما کلا از اول بهم پول تو جیبی نداده و عادت نداره به این کار شاید یه ماه پافشاری کنم بریزه باز ماه بعد بگه هنوز پول داری تو حسابت و نریزه

میخوام از این به بعد هرماه پول داشته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ماه بهش بگو که کم کم عادت کنه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

پس از کحا میاوردی میخوردی عزیزم؟

ببین یکم پول ته کارتم دارم برای رفت و آمد دانشگاه ولی اونقدر نیست که بشه باهاش کاری کرد

کافه نمیرم باشگاه و آرایشگاه هم نمیرم

یه پول نته که هرماه خودشون پرداخت میکنن

همین قدر خرج دارم 

دوست دارم مثل همسن هام یکم بیشتر به خودم برسم و خرج کنم

به مامانت بگو به پدرت بگه برات پول بریزه درضمن برو بانک ویه حساب دیگه بازکن نزار کسی بدونه هرماه اگه تو کارتت پولی بود یه مبلغش بریز تو کارت دیگت که بابات آمار حسابتو نداشته باشه

متوسطیم

خب چرا نمیده 

دیگه ۲ تومن چیه

یعنی نمیدونه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘