2777
2789
عنوان

قرص اخلاق خوب کن

195 بازدید | 37 پست

میدونستید خیلی از حالات روحی و رفتارها و اعصاب ما،  وابسته به کمبود ویتامین و‌ املاح تو بدنمونه؟ 

من با اینکه از بچگی خیلی آروم بودم و بداخلاق نبودم، پرخاشگر شده بودم. با کسی حرف میزدم اگه مخالف من حرف میزد خیلی ازش بدم میومد بد باهاش حرف میزنم. یه سری رفتارهای این جوری داشتم، و یه چیزی که برام‌ عجیب بود این بود که از ادمها بیخودی بدم میومد. حتی اگر کسی رو دوست داشتم درکنار دوست داشتنم ازش نفرت هم داشتم.کلا بیقرار و نااروم و غیرمنطقی و دیوونه شده بودم.

اتفاقی  شروع کردم قرص آهن خوردم. 

در عرض چهار روز دیدم دیگه از ادمها متنفر نیستم. بعدم بقیه چیزها رفته رفته بهتر شد.

حتی حافظم هم قویتر شده.

اینجا نوشتم شاید به درد کسی خورد. 

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

تو ازمایشم اصلا کمبود اهن نداشتم. اما با توجه به سبک تغذیم در طی چندسال و داروهایی که مصرف کرده بودم محال بود کم خونی نداشته باشم. برای همین مصرفش کردم‌.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام قرص آهن چی میخوری

سلام، فرفورت گاین. مال دکتر عبیدیه

چون مشکل معده دارم اینو بهم دادن.

من کمبود خواب دارم این حالت های تو دارم

خواب منم خیلی بد بود. یه دکتر بهم امگا۳ داد با اون بهتر شدم. ولی دخترخالم وقتی آهن میخوره خوابش باکیفیت میشه.

من کمبود خواب دارم این حالت های تو دارم

ازمایش هم بده. ببین برای من‌ معجزه بوده.

من کمبود همه چی دارم‌

مولتی ویتامین یه جور برام معجزه کرد. اهن یه جور. امگا۳ و پودر پروتیین هم یه جور دیگه

اینا همش بخاطر اینه که طبع صفرات بیش از حد توی بدنت بالا رفته...

نه اون خصوصیاتم بخاطر صفرا نبود.با اهن‌ خیلی تغییر کردم

ازمایش هم بده. ببین برای من‌ معجزه بوده.من کمبود همه چی دارم‌مولتی ویتامین یه جور برام معجزه کرد. اه ...

همین الان به دخترم گفتم عصر بریم داروخونه براش این داروها رو بگیرم

همش خوابه بی حاله تنبل شده اخلاقش هم که نگم

خودم حس میکنم بدنش یه سری چیزها نیاز داره

نه اهل میوه خوردن نه صبحونه😔😔

همین الان به دخترم گفتم عصر بریم داروخونه براش این داروها رو بگیرمهمش خوابه بی حاله تنبل شده اخلاقش ...

افسرده نیست یا به گوشی اعتیاد نداره؟

فقط حواستون باشه یه موقع زیاد استفاده نکنه. چون من بخاطر رژیمهام و داروهایی که خوردم مطمئن بودم که کمبودش رو دارم.

من داروهام مرتب استفاده نمیکنم به روز میخورم یه روز ن وگرنه کم خون ارثی دارم

واقعا روح و روان آدمو نابود میکنه. اگه دکترت گفته مرتب بخور، به حرفش گوش کن.

نه اون خصوصیاتم بخاطر صفرا نبود.با اهن‌ خیلی تغییر کردم

عزیزم طبع صفرا همینه پرخاش هست عصبانیت زود هنگام هست شما خون به سرت نمیرسید که زود عصبانی میشدی...حالا کمخونی هم به خاطر صفرای بالا در بدن هست...

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
عزیزم طبع صفرا همینه پرخاش هست عصبانیت زود هنگام هست شما خون به سرت نمیرسید که زود عصبانی میشدی...حا ...

نه اتفاقا پمپاژ خون تو سرم یه کم زیاده.

من بخاطر رژیم غذایی و یه سری داروها کم خون شدم. همه مریضیها که مربوط به گرمی و سردی و طبع نمیشه. هر بیماری غیر از‌ طبع میتونه دلایل دیگه داشته باشه.

هر خوراکی هم غیر از سردی و گرمی خواص بخصوص خودش رو داره.

گرمی داریم فشارو بالا میبره گرمی داریم فشارو پایین میاره و برعکس

همه چی که طبع نیست.