2777
2789
عنوان

شوهرم فیلم پ میبینه

707 بازدید | 31 پست

بهش میگم خب مشکل من چیه میگه من دوست دارم تو خوبی ولی کمرم درد میکنه خستمه پام درد میکنه

×حالاکارش پشت میزیه

به جاش الان چند روزه میگیرمش تو اتاق میبینم داره فیلم میبینه خستم شد ازش 

۲۶ سالشه خو چمرگته خسته ای 

خیلی اخلاقای گوهی داره خسته شدم

میگم زباله رو بنداز بیرون ما اپارتمانیم میگ خستمه دعوامیشه یروز قهرمیکنه بخاطر زباله

بش میگم میری دستشویی پشت سرت اب بریز میگ مگ من بچم میگم منم مجبورنیستم گ بشورم 

سه روزه خودشو خفه کرده مغازه نمیاد

میدونم اهل خیانت نیس میشینه بازی میکنه

موهای بدنشو دیر به دیر شیو میکنه بش میگم عصبی میشه میگم بدنت بو میگیره میگ باشه حالا پامیشم

حالا کی سه روز بعد

بنظرتون با خونوادش حرف بزنم اگه میخواست درست شه تو این۳سال درست میشد 

میگ من بچه نیستم یادم بدی خاک توسر

تصویری باش گوشاآام پره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پای خانواده هارو وسط نکشید فقط بحث بزرگتر میشه

حرفاتو جور دیگه ای مطرح کن روشتو تغییر بده

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نه پای خانواده هارو وسط نکشید فقط بحث بزرگتر میشهحرفاتو جور دیگه ای مطرح کن روشتو تغییر بده

بقران نه سیاست باش جوابه ن دعوا دعوا کنم قهر میکنه میره میشینه مغازه  با کامپیوتر ش بازی میکنه تا نصف شب 

از مادرش فق میترسه

تصویری باش گوشاآام پره

با مشاور صحبت کن معمولا انتهای تماشای این فیلم ها به خیانت میرسه، چون تنوع طلب میشن

این پولش کجا بود بره مشاور

خرج منم نمیده من کار میکنم یه تیشرت برام نگرفته

تصویری باش گوشاآام پره

یبار باهاش جدی قهر کن ،البته دیگران نفهمن ترجیحامثلا برو خونه پدرت ،بگو من دیگه نمیکشم خداحافظحساب ک ...

دوستم همین کار رو کرد 

مرده اصلا دنبالش نیومد 

خوده دختره آخر مونده بود چه کار کنه 

خُلَم مَن ؟