2777
2789
عنوان

استوری ریپلای خور😂💔

145 بازدید | 16 پست

من خودم پیج بازشو فالو کردم اونو فالو کرد 

آشنا هم هست 

میشناسیم همو

یه چیزی بگید ریپلای کنه سر حرف باز بشه 😂💔

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣کسی ک بخواد بزنه میزنه

من چیزی نمیزارم آخه 

می‌خوام یه چیزی بزارم بزنه 

نمی‌دونم کلا مدلش چیه همین چند روزی میشه فالو کردیم 😂

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بخاد ریپلای کنه میکنههههه. مهم نی استوریت چی باشه

آخه استوری نمیزارم 

می‌خوام یه چیزی بزارم بیاد حرفی بزنه 😂

کسی ک بخواد ریپلای کنه نون بربری هم بزاری ریپلای میکنه 😂

عی بابا همه همینو میگید چرا😂

بنویس ای که دستت میرسد ریپلای کن

🤣🤣🤣🤣خیلی عادی جلوه داده میشه 

تو اینستا یکی اینطوری گفته بود که سرگرمی یا هرچیزی که به صورت حرفه ای دنبالش میکنه رو پیدا کنین بعد بگین میخوام فلان کارو شروع کنم راجع به اون حرفه یه سوال بپرسین بعد بگین اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنین و اینجورچیزا

مثلا طرف تنیس بازی میکنه استوری کنین میخوام تنیسو شروع کنم .کسی که راجع به تنیس اطلاع داره لطفا ریپلای بزنین بگین چه کفشی بخرم

آخه استوری نمیزارم می‌خوام یه چیزی بزارم بیاد حرفی بزنه 😂

من خودمم استوری نمیزارم.... از استوریای دوستات ایده بگیر... اگ رفتی بیرون ی عکس بگیر بزار ع خودت

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂
تو اینستا یکی اینطوری گفته بود که سرگرمی یا هرچیزی که به صورت حرفه ای دنبالش میکنه رو پیدا کنین بعد ...

حرفه اش اینه که عکاسی می‌کنه شغلش نیست اما این کارو خوب بلده

اما مشکل پیج منه که خیلی کم فالور داره و این فقط عکاسی بلده اگر بزارم میفهمن

من خودمم استوری نمیزارم.... از استوریای دوستات ایده بگیر... اگ رفتی بیرون ی عکس بگیر بزار ع خودت

حالا ما همیشه میریم بیرون سه هفته است همه تمرگیدیم تو خونه 😂

حرفه اش اینه که عکاسی می‌کنه شغلش نیست اما این کارو خوب بلدهاما مشکل پیج منه که خیلی کم فالور داره و ...

اووووو دیگه نمیدونم باید چه کرد من تا همینجاش بلد بودم😂😔

اووووو دیگه نمیدونم باید چه کرد من تا همینجاش بلد بودم😂😔

مرسییی عزیزم بازم یه چیزی گفتی 🥲💗