2777
2789
عنوان

کسی کتاب 3دقیه در قیامت رو خونده

99 بازدید | 16 پست

با اینکه معتقدم به اسلام و معاد

ولی یه جوری بود

نتونستم ارتباط بگیرم

انگار آقاهه حرفایی که پای منبرا شنیده بود،می دید.

مخصوصاً که مأمور محاسبه حرف سیاسی زده بود😑

اصلاً از گلوم پایین نرفت

گرفتم بخونم این هفته

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوندم ولی به نظرم خیلی تکراری بودو اینکه آخرش چه ربطی به قیامت داره😄نمیدونم چرا همه یه تجربه دار ...

کلیاتش که درباره ی معاده و اوکی بود

ولی اینکه محاسبه گر اون دنیا بیاد سیاسی حرف بزنه از گلوم پایین نمیره 

اره منم خوشم نيومد

كتاب بي طرفي نبود

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

کل دین سیاسیه فقط تجربه ایشون نیس خیلیای دیگه هم داشتن ی نمونش شنود

نوشته مامور محاسبه گفته آمریکا و اسرائیل کفی به روی آب هستن و به زودی نابود میشن!

عظمت جهان آخرت خیلی بیشتر از این حرفای خاله زنکیه.

اصلاً باور نمی کنم

شبیه حرف شیخای مسجدا بود 

اره منم خوشم نيومدكتاب بي طرفي نبود

دقیقاً 

کلا تجربه ی نزدیک به مرگ هست که واقعاً هم جالبه و آدم به فکر فرو میره.

اما این کتاب خط به خطش حرف آخوندای نماز جماعت ها بود.

نوشته مامور محاسبه گفته آمریکا و اسرائیل کفی به روی آب هستن و به زودی نابود میشن!عظمت جهان آخرت خیلی ...

عزیزم جهان با کل عظمتش طبق قواعد ریاضی خدا خلق شده حتی شما چ‌جسمت چ روحت 

بعدشم اینکه  آیه قرانه که باطل مثل کف رو آبه ک از بین میره ولی حق مثل آبه پاربرجا میمونه 

یکی دیگه از آیات قرآنم اینه ک چشم تون نره ب عظمت زندگی کفار و تو دل تون ستایشش کنید 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

توصیه میکنم حتما حتما از سایت استاد محمد شجاعی فرم مشاوره بگیری ی سری باگ های عقیدتیت اونجا کاملا برات روشن میشه و جواب سوالاتو از ریشه میگیری 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید