2777
2789
عنوان

دلم خیلی خیلی شکست با کار شوهرم

459 بازدید | 45 پست

بچها من تو عقدم با جاری و برادر شوهرم خیلی مشکل دارم بهم بی محلی میکنن بعد امروز اسباب کشی داشتن شوهرم رفته کمک بنظرتون کارش درسته؟ با اینکه صدبار سراونا و بی احترامی هاشون با شوهرم دعواهای خیلی خیلی بدی کردیم و قول داده بود بهم باهاشون سرسنگین باشه اما امروز رفته کمک از ظهر دارم گریه میکنم خیلی دلم شکست وقتی فهمیدم شوهرم رفته انگار اب یخ ریختن روم 

خوشبحال اونایی که همسرشون پشتشونه🖤❤️‍🩹💔

طلاق بگیر جدی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا هنوز عقدی و این همه نا آرومی دارید؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

اگه بیگناه بودم اره ناراحت میشدم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

این که بره کمک ربطی نداره که پشت شما هست یا نه به این ربط داره که یهو نمیتونه به خاطر شما برادرشوهر بندازه سطل آشغال 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اصلا باورت میشه با گریه دارم مینویسم دلم خیلی خیلی شکست ما دعوا خیلی کردیم سر اونا

چندسالتونه جفتتون اللان عقدین خیلی باید مراعات کنه نمیکنه فردا ازدواج کنین ک دیگه مهلت نمیده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

هیچکس الکی بی احترامی نمیکنه حتمن مشکل از هردو طرف بوده .

نه بخدا از اول چون من خیلی بالاتر از دختره هستم از همه لحاظ بی محلی می‌کرد خیلی سلام نمیکرد بعضی وقتا جلو فامیل بزور ی سلام زوری و خیلی خشک با اینکه من دنبال این بودم رابطمون خوب باشه چون تک فرزندم تنهام دوست داشتم مثل دوست و خواهر باشیم