سلام بچه ها حالتون خوبه من یکی از عمه هام ۴۰ساله هستن که ۲۰ساله با همسرشون ازدواج کردن و ۴تا بچه هم دارن خیلی خوشبخت بودن کنار هم و خیلی بهم وابسته بودن و خیلی عمم به شوهرش احترام میذاشت و باهم خوب بودن زندگیشون پر از عشق بود اینجوری که من میدیدم الان حودو ۴روز هست که عمه من فهمیده که شوهرش بهش خیانت میکنه نمیدونم چرا بعضی از مرد ها اینجوری ان اینقدر که عمه من همچی تموم بود خوشگل بود با سواد بود خانواده دوست بود جه بچه هایی براش بزرگ کرد حالا این اقا به عمم خیانت کرده بخدا جواب این همه خوبی که عمه من بهش کرد این نبود این ناحقی نبود بنده خدا نابود شده ۴روزه که اومده خونه پدرم خواب و خوراک نداره داغون شده بنده خدا خیلی دلم اتیشه و میسوزه براش مثل اینکه شوهر عمه من با یکی از کارمندهاش ریخته رو هم و رابطه داره و عمم خیانت کرده شوهر عمم یک گروه و موسسه املاکی بزرگ داره تهران که ۳۰نفر براش کار میکنن به گفته عمم میگه با یکی از خانم هاییکه براش کار میکنه رابطه داره که عمم چت هاشون رو خواندن که باهم تو کافه قرار میذاشتن و همش حرف میزدن به نظرتون عمم میتونه با این مرد چیکار کنه و به نظرتون چیکار کنیم تا حال عمم خوب بشه خیلی داغونه 😭😭😭😭😭😭