2777
2789

سلام بچه ها حالتون خوبه من یکی از عمه هام ۴۰ساله هستن که ۲۰ساله با همسرشون ازدواج کردن و ۴تا بچه هم دارن خیلی خوشبخت بودن کنار هم و خیلی بهم وابسته بودن و خیلی عمم به شوهرش احترام میذاشت و باهم خوب بودن زندگیشون پر از عشق بود اینجوری که من میدیدم الان حودو ۴روز هست که عمه من فهمیده که شوهرش بهش خیانت میکنه نمیدونم چرا بعضی از مرد ها اینجوری ان اینقدر که عمه من همچی تموم بود خوشگل بود با سواد بود خانواده دوست بود جه بچه هایی براش بزرگ کرد حالا این اقا به عمم خیانت کرده بخدا جواب این همه خوبی که عمه من بهش کرد این نبود این ناحقی نبود بنده خدا نابود شده ۴روزه که اومده خونه پدرم خواب و خوراک نداره داغون شده بنده خدا خیلی دلم اتیشه و میسوزه براش مثل اینکه شوهر عمه من با یکی از کارمندهاش ریخته رو هم و رابطه داره و عمم خیانت کرده شوهر عمم یک گروه و موسسه املاکی بزرگ داره تهران که ۳۰نفر براش کار میکنن به گفته عمم میگه با یکی از خانم هاییکه براش کار میکنه رابطه داره که عمم چت هاشون رو خواندن که باهم تو کافه قرار میذاشتن و همش حرف میزدن به نظرتون عمم میتونه با این مرد چیکار کنه و به نظرتون چیکار کنیم تا حال عمم خوب بشه خیلی داغونه 😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری از دست شما برنمیاد خودش میدونه و زندگیش پس فردا ممکنه برگردن بهم بعد شماها اگه برخوردی داشته باشین میشین آدم بده فعلا صبر کنید تا ببینین خودش چی میخاد اون چی حرف حسابی داره 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.