الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظر بنده و خیلی از مردم منطقه خرمشهر از نظر سلامتی و پاکی اب و هوا جو مناظر دیدنی و طبیعی و تفریحی شهربازی و رود زیبای کارون و مراکز خرید کنز مال و امام رضا و و رز سنتر و مراکز خرید موبایل علا الدین و قائم و برلیان و هایپر های بزرگ ته لنجی شعبانی و سوان و بازارهای اجناس خارجی لوکس که هیچ جای ایران پیدا نمیشن در بازار اروند خرمشهر و مراکز درمانی و بیمارستانهای ولیعصر و تنها مرکز قلب خوزستان سوم خرداد واقع در خرمشهر و مرکز فوق تخصصی فخر النسا و شهید عسکری فرد و تالاب های ناصری و هور العظیم خرمشهر و رودهای کارون و بهمنشیر و اروند و عضدی و روستاهای سرسبز منیخ و معمره صنگور و حفار و محرزی و شنه و فیاضی و هزاران مناظر تاریخی و زیبایی که لب شط زیبای مرکز شهر خرمشهر از کشتیهای تجاری و تفریحی بگیر تا رستوران و کافه های لوکس و زیبای ساحلی و جگرکیهای ناب و قدیمی خرمشهر و پارکهای زیبا و کشتی سازی های متعددی که در ساحل این شهر واقع هست.جزیره ی مینوی خرمشهر و مضیف های عربی و باغ های سرسبزش.باغ رویای مادر در خفار شرقی.کاخ شیخ خزعل در کرانه رود اروند.موزه تاریخی و کنسولگری انگلیس در ساحل شمالی.ساختمان هلال احمر در خیابان فردوسی.ته لنجیهای فردوسی و ...