2777
2789
عنوان

کیا اینجا من رو میشناسین علامت سؤال

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 176 پست
❤️🥰

نفهمیدم چی فرستادین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زهرا خانم خواهر عزیزم شما خیلی انسان خوب و پاکی هستی میدونم دلت تر تمیزه ازت خواهش میکنم برام دعا کن ، سرنمازات یا هر طوری که خودت میدونی برام دعا کن حالم خوب بشه ، زندگیم خوب بشه ، شاد و سرحال بشم ، موفق بشم ، از این درموندگی دربیام 

احساس میکنم فروپاشیده ام، خیلی احتیاج به دعاتون دارم خیلی زیاد 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

زهرا خانم خواهر عزیزم شما خیلی انسان خوب و پاکی هستی میدونم دلت تر تمیزه ازت خواهش میکنم برام دعا کن ...

حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت الهی آمین.
به حضرت فاطمه و امام زمان زیاد متوسل بشین.
و برای سلامتی و ظهور امام زمان زیاد دعا کنین و صلوات بفرستین یا صدقه بدین و نماز هدیه کنین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت الهی آمین.به حضرت فاطمه و امام زمان زیاد متوسل بشین.و برای سلامت ...

ممنونم

چطوری به حضرت زهرا و امام زمان متوسل بشم؟

انقدر بیحال شدم که صلوات رو به زور میفرستم .

خالی کردم 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

ممنونمچطوری به حضرت زهرا و امام زمان متوسل بشم؟انقدر بیحال شدم که صلوات رو به زور میفرستم .خالی کردم

نماز استغاثه بخونین.
البته نماز اول وقت خیلی مهمه. بعد استغفار و صلوات و اعمال مستحبی دیگه.

سلام عزیزم علت درخواستتون؟

سلام. درباره تاپیکتون میخواستم صحبت کنیم.

حالا ک دوست دارید ب همه کمک کنید میشه یه دعای معجزه بم بگین؟ 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

حالا ک دوست دارید ب همه کمک کنید میشه یه دعای معجزه بم بگین؟

سلام دوستان شاید این حرفا براتون عجیب باشه یا هرچی امام زندگی من ب قعر جهنمی تبدیل شده ک هر روزش سخت تر از دیروزه مستاجرم با همسرم ک کارگر سادس تویه شهری ک کار ب سختی براش گیر میاد و هر لحظه با کابوس از دست دادن همین خونه مستاجری فشار زندگی نداشتن شرایط زندگی مناسب دیسک کمر شوهرم ک ب سختی کار میکنه با هزار درد و اینکه بین این همه درد ها بی کس بودن از همه سخت تره ک حتی بزرگتری نباشه کمکت کنه توی این دنیا، جز خدا، هیچ کسی رو ندارم که دستمو بگیره. اونقدر تنهای تنها شدم که نمی‌دونم به کی بگم دردمو. از این رو زدن به شما هم خجالت میکشم، اما وقتی هیچی نداری و درمونده‌ای، دیگه آبرو هم فراموشت میشه. خودمم کار میکنم توی خونه ولی ب هیجای این زندگی سخت نمیرسه
برام مهمه که بدونید این یه درخواست واقعی از یک فرد واقعاً نیازمنده و واقعا نیاز ب کمک دارم
هر کمکی، حتی کوچکترین مبلغ، می‌تواند گره بزرگی از کارم باز کند می دونم شاید باور کردن این همه بدبختی برای بعضیا سخت باشه ولی ب هرکس ک میپرستید تمام این حرفا حقیقته حتی اگه کسی میخاد بیاد شرایطشو داره حضوری بیاد وضعیت زندگیمو ببینه از همه بریده ام درخواست کمکمو بشنوید هرچقد در توانتون هست کمکم کنید حتی اگه ناچیز باشه برای من حکم نفس کشیدنه یه قطره اب توی بیابون خشکه بخدا خیر برکت این کمک چندین برابر ب خودتون برمیگرده با هزارن شرم امید ب لطف انسانیت و یاریتونم 😔
امروز | 10:10
2 نفر لایک کرده اند ...

سلام دوستان شاید این حرفا براتون عجیب باشه یا هرچی امام زندگی من ب قعر جهنمی تبدیل شده ک هر روزش سخت ...

دعا کنید مشکلم حل شه حتما

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882