2777
2789
عنوان

شدم عین دختر های چهارده ساله

364 بازدید | 16 پست

فیلم تاسیان یا هر فیلم عاشقانه میبینم حیفم میاد از این عشقی که هست و من تجربه اش نکردم از اینکه تو تاسیان باهم بحث میکنن دعوا میکنن اما منطقی عادی مرده وایمیسته قشنگ حرفشو میزنه نه مثه شوهر ما از وحشی فرار کرده باشه، خدا لعنتش کنه . نمیدونم فقط زندگی من این شکلیه یا اینا تو فیلم هاس؟ خدایا خستم خیلی از این مرد قهر قهرو وحشی به درد نخور، خدا لعنت کنه مادرشو که همچین پسری تربیت کرد البته تربیت چه عرض کنم فقط زایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای منم همینه من باید چی بگم تو میتونی طلاق بگیری من نمیتونم هیچکاری کنم تو قانون اشغالی ایران بابات سرتم ببره ایراد نداره تو که شوهرته !بخوام ازدواجم کنه این دیوونه باید رضایت بده که یکی بدتر از خودشو به جونم میندازه 

همچین مرد هایی هستن اما خب همیشه هم عالی نیستن که،،بالاخره هرکی چند تا اخلاق بد داره کنار اخلاق خویش

مام که زندگی شما چیزی نمی‌دونیم قضاوت کنیم،،اگه از شوهرت بدت میاد یکاری بکن براش

🎀🌸🍓🌱

هیچوقت واقعیت زندگیو با چیزی ک تو فیلمها میبینم مقایسه نمیکنم 

اونا فیلمه گلم   پرداخته ذهن ادمه   

هممون همینحور هستیم   مردای ماهم همه از بیخ همینجورن 

زندگی دنیا همینه   

اصلا نیامدیم ک  خوش باشیم امدیم بفهمیم و بریم  

من ک فهمیدم  🤔دیگه  منتظرم نوبتم شه برم  

خدا خودش گفته 

ما انسان را در رنج افریدیم 💔

تو دنیا شاید لحظات خوب یا چند ساعت  ب ظاهر ارامش داشته باشیم ولی ۹۵ درصد کل زتدگیمون و عمرمون  تو سختی  میگذره  

ولی اصلا دنیار جدی نگیرین    بچسبین ب اخرتتون   

هیچوقت واقعیت زندگیو با چیزی ک تو فیلمها میبینم مقایسه نمیکنم اونا فیلمه گلم پرداخته ذهن ادمه هم ...

میدونم عزیزم همین یکم آرومم میکنه، مرسی از یادآوری❤️

بابای منم همینه من باید چی بگم تو میتونی طلاق بگیری من نمیتونم هیچکاری کنم تو قانون اشغالی ایران باب ...

شوهر نکن تا اونجا که من دیدم الان جوونا از باباها بدترن من بابام ماهه ولی این گیرم افتاد

میدونم عزیزم همین یکم آرومم میکنه، مرسی از یادآوری❤️

بهت قول میدم  راه  درست رو گم نکنیم  خدا اونقدری بخشنده هست ک اون دنیا   برامون جبران کنه تمام  خواستهامونو .اصلا  حیف عشقی ک تو ذهن ماهاست ک تو این دنیا  بخواد تجربه بشه    با  مشکلات زندگی و شبانه روز و اطرافیانمون جور در نمیاد 🤭😅

چی کار کنم

اول با یه مشاور ازدواج حرف بزن بهتره با این روش پیش بری اما اگه دیدی جواب نمیده و اینا پس بهتره ازین زندگی کلا جدا بشی،،

من واقعا نمی‌دونم چقدر از زندگیت راضی هستی که بگم چیکار کنی،،

مثلا بابا من خیلی آدم رو مخیه همش بی اعصابه و خشمش رو سر ما خالی می‌کنه من با اینکه ۲۰سالم شده هنوز باهام بد حرف میزنه و احترام نگه نمی‌داره

ولی مامانم فقط تحمل می‌کنه چون سنی ازش گذشته

ولی شما اگه برات سخته تحمل نکن و حداقل کاری بکن زندگیت بهتر بشه یا هم ولش کن طرف رو

🎀🌸🍓🌱

اول با یه مشاور ازدواج حرف بزن بهتره با این روش پیش بری اما اگه دیدی جواب نمیده و اینا پس بهتره ازین ...

نمیشه بچه دارم قبل بچه بهتر بود، مشاور هم رفتم جواب نمیده فقط آخرین راه مصرف قرصه

نمیشه بچه دارم قبل بچه بهتر بود، مشاور هم رفتم جواب نمیده فقط آخرین راه مصرف قرصه

نمی‌دونم

اگه بچه رو مانع راه میبینی پس اگه بزرگ شد بهش نگو تقصیر اونه که موندی چون مامان من دقیقا همین کارو با من کرد❤️‍🩹

و اینکه اگه هم خودت و هم بچت تو زندگی دارید عذاب می‌بینید پس این براش بدتره

ولی یکی از اقوام با بچه طلاق گرفت و الان زندگیش خیلی بهتره با خواهرش مجردی زندگی میکنن و حداقل بچش آرامش روان داره

بازم امیدوارم حالت خوب باشه از فیلم ها هم متأثر نشو چون واقعیت رو نشون نمیدن🎀🌸

🎀🌸🍓🌱