2777
2789
عنوان

حق با کیه

37 بازدید | 4 پست

دخترم دیشب هفت سالش شد

یه دختر عمه داره کمتر از ۴سالشه

هرچیزی که دست دخترم باشه مدام با جیغ و گریه میخواد ازش بگیره و دختر منم عصبی میشه میگه نمیده

منم خیلی با دخترم صحبت میکنم که عمه خیلی دوست داره تورو و یکم ملایم تر باش با دخترش

مثلا دیشب تولد دخترم بود یه کیف چرخ دار که دوست داشت گرفتیم براش تا باز شد دختر عمش گرفتش تو دست و با گریه نمیداد به دخترم،دخنر منم ذوقشو داشت و میگفت  میگفت بدش و واکنش مامانش تو این لحظات اینه که بده چیزاتو به دخترم و ناراحت میشه

حالا بنظر شما تو این لحظات چه واکنشی باید داشته باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حقو به دختر میدم چون وسیله ی خودشه و حق داره که نخواد به کسی بدهاما نمیخوام جدال پیش بیاد

تو فقد دنبال بقیه ای تا دخترت پس بدون دخترت هم تا ابد حرف تو براش مهم نیس

مرد نه درخواست بده نه زیر پستم ببینم وگرنه میرم گذارشتون میزنم لطفا هیچ مردی جلو چشمم نبینم 🔪