2777
2789

خدااااااااااا سال دیگه این موقع دانشجو پزشکی آزاد باشم 

به هیچکس وابسته نباشم 

مشاور کنکور بشم پیجم برسه بالا50k

توییتی عاشقم بشه رابطه شو باهم جدی تر از دوستی کنه 

امیدوارم خدا مخصوصا به اولی🥲

اگه یه موقع پزشکی نشد حداقل دولتی پیراپزشکی اتاق عمل یا پرستاری شهرمون بشه دوباره بخونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایا هیچوقت فکر نمی‌کردم به این نقطه برسم ولی هر چی به صلاحمه انجام بده 

صبرشم بهم بده 

هر چی به صلاحمه اگه بدرد این رابطه سه ساله نمی‌خورم تموم شه ولی صبرشو بده اگرم که میشه مارو آدمای هم کن یعنی صلاحمون و باهم بودن کن 🫠

خدایا حالم و خوب کن  بتونم تمرکز کنم

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

انشالله نی نی منم بیاد تو دلم به زودی زود همه بگین آمین لطفا

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
ازکجافهمیدی امروزانرژیش بالاست؟

اینستا یکی گفته بزار بنویسم برات متنشو 

خوش یمن ترین روز

از امروز جمعه تا یکشنبه 13:51 ظهر ماه وارد  شرف خودش میشه که بالا ترین انرژی را داره برای جذب خواسته ها

بازم ادامه داشت گفت هر کاری که میخوایید نتایج بلند مدت داشته باشه و خوب باشه رو شروع کنید