2777
2789
دقیقا من خیلی کوتاه اومدم همیشه پیش قدم‌ میشم پررو شده میگه طلاقت میدم گفتم بده خب خونتو ماشینتو مید ...

اشتباه دومت هیچوقت با مهریه تهدیدش نکن میبره میزنه به اسم یکی دیگه اونوقت خر بیار باقالی بارکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

نه بابا مگه الکیه؟اتفاقا دو ماه پیش باشوهرم ی بحث کوچیک پیش اومد گفت خودمو میکشم گفتم یالا زودتر منم ...

آره ولی دیشب خودم قرص داشتم گذاشتم دهنم که ینی دارم خودمو میکشم به زور از دهنم درش آورد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

گوه خورده کثافت خیلی خدابهت رحم کرد زنش نشدی بنازم مامانتو 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اشتباه دومت هیچوقت با مهریه تهدیدش نکن میبره میزنه به اسم یکی دیگه اونوقت خر بیار باقالی بارکن

تهدید که نکردم اون گف طلاقت میدم منم گفتم بده خب بخاطر همین منم مهریه رو گفتم

حالا این مسئله پیش اومده و اشکالی نداره ولی یادت بمونه هرچی که بشه تو خونه مادرشوهر دعوا نکن نزار حتی اونا روحشونم خبر دار بشه از الان اگه اجازه ندی بفهمن بعدا که عروسی کنی خیلی راحت تری

میدونم یه لحظه خیلی عصبی شدم واسه ترسوندن خانوادش درآوردم که بفهمن من جدی هستممانانشم گف بنداز دستت ...

عیب نداره لازم بود بارکلا چ رفتار خوبی داشتن خانوادش 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

حرمت نمونده دیگه بینمون وقتی باهم صمیمی هستیم خیلی خوبیما دوسم داره دورم میگرده تو دعوا کلا انگار یک ...

بخدا همه ی مردا همینن تا خوب باشی عین فرشته دوره آدم میگردن ولی وقتی بدخلقی کنی صد برابر از آدم بدتر میشن باید ساخت چاره ای نیس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

میدونم خودم یه بار بهش گفتم نمیخوای طلاق بده گف آره دیگه همه چیزمو بابات بگیره از دستم از اینجا حدس ...

اگ زیر۶ماه ب اسم کسی بزنه اموال شو آره

حالا این مسئله پیش اومده و اشکالی نداره ولی یادت بمونه هرچی که بشه تو خونه مادرشوهر دعوا نکن نزار حت ...

میدونم ولی پیش اومد دیگه خانوادشم اتفاقا طرف منن مامانش میگه زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن اولای زندگی این دعوا ها پیش میاد

آره دقیقا ولی من ولش نکردم تاحالا به حال خودشالان بخوام‌ بهش پیام بدم توضیح بدم فک نمیکنه که آویزونش ...

الان هیچ توضیحی نده. چی میخوای بگی؟ توضیح نداره .گوشیشو دستت نداده گوشیتودستش ندادی. این ب اون در.

قرص و خوردم که فقط بفهمه منم‌ میتونم

نمیدونم کدوم کاربر بود یه حرفه خیلی خوبی زد گفت همه ی مردا روانی ان خودمون باید بدونیم با کدوم روانی بهتر میتونیم کنار بیایم و زندگی کنیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐