ببخشید اگه زیاده لطفن راهنمایی کنیدمنو شوهرم از اول سر خونوادش اختلاف داشتیم چون کارش با پدرش یکی بود وبشدت پدرمداخله گر داش بخصوص از وقتی پسرم بدنیا اومد این اخریا سر برادرش دعوا کردیم جلوی خونه یه حرکت زشت کرد همسایم دید منم عصبانی شدم خیلی به خونوادش بدو بیراه گفتم جلوی خونواده خودمم دعوا کردیم پدرشون مرده همه مسیولیتا رودوش شوهرمه مالی همه چیز خسته شدم من قصدم جدائیه شوهرمم استقبال کرده😏به خواهرم گفته خواهرت اینجوره اونحوره خواهرمم گفته هرچی هس باید به خاطر بچت گذشت کنی بمنم میگن بخاطر پسرم بگذرم خواهرم میگه خودت مقصری از اول باید یکی دوبار برای خونوادش حدو مرز تعیین میکردی اینقد لال بودی حالا همشون سر زندگیشونن داداشاش بالای سر یچه عاشون زندگی شمارو اختلاف انداختن شوهرم بخاطر همه بامن دعوا میکنه حتی بخاطر زنداداشاش پشت اوناس ولی پشت من نه جاریامم خیلی کرم دارن ادامشوپست بعدی میگم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.