2777
2789

ببخشید اگه زیاده لطفن راهنمایی کنیدمنو شوهرم از اول سر خونوادش اختلاف داشتیم چون کارش با پدرش یکی بود وبشدت پدرمداخله گر داش بخصوص از وقتی پسرم بدنیا اومد این اخریا سر برادرش دعوا کردیم جلوی خونه یه حرکت زشت کرد همسایم دید منم عصبانی شدم خیلی به خونوادش بدو بیراه گفتم جلوی خونواده خودمم دعوا کردیم پدرشون مرده همه مسیولیتا رودوش شوهرمه مالی همه چیز خسته شدم من قصدم جدائیه شوهرمم استقبال کرده😏به خواهرم گفته خواهرت اینجوره اونحوره خواهرمم گفته هرچی هس باید به خاطر بچت گذشت کنی بمنم میگن بخاطر پسرم بگذرم خواهرم میگه خودت مقصری از اول باید یکی دوبار برای خونوادش حدو مرز تعیین میکردی اینقد لال بودی حالا همشون سر زندگیشونن داداشاش بالای سر یچه عاشون زندگی شمارو اختلاف انداختن شوهرم بخاطر همه بامن دعوا میکنه حتی بخاطر زنداداشاش پشت اوناس ولی پشت  من نه جاریامم خیلی کرم دارن ادامشو‌پست بعدی میگم 

الان برادرش مشکل داره توقع کمک دارن من گفتم نمیذارم الان خودمم سرد شدم دلم نیس اصلن باهاش زندگی‌ کنم قبل اومدنش میرم تو اتاق درو‌میبندم فقط نگران پسرمم چکار کنم میترسم از اینده بچم ولی دلم اصلنننن باهاش نیس متنفرم ازش

مشکلت با جاری و هرکسی دیگه رو خودت باید حل کنی چرا اصلا به شوهرت میگی که سر تو با اونا دعوا کنه 

هرچی گفتن یا هرکاری کردن خودت همون لحظه جواب بده که تو دلت نمونه به شوهرتم نگو 

درضمن حرکت زشت برادرشوهر دلیل برای طلاق نمیشه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلن خیلی کوچیکه متوجه نمیشه میترسم در اینده سرزنشم کنه

الان خیلیا هستن برای اینکه مادره طلاق نگرفته دارن مادره‌رو سرزنش میکنن چون روحی‌وروانی خیلی بیشتراز بچه‌های طلاق آسیب دیدن