2777
2789
امیدت به درگاه خداوند باشه روزی دست خداست انشاالله درهای برکت و فراوانی رو به زندگیتون باز میکنه

البته کنارش حتمایه تلاشی هم لازمه 

گاهی همسران تلاش می کنندامادرآمدکافی نیست 

خانم هابامدیریت ‌وخلاقیت وانجام یک هنرویاکارخانواده راساماندهی می کنند

خداهم کمک میکنه. 

اخه هنری ندارم هرچیزی هم بخوام یاد بگیرم یا موادش بخرم هزینه میخواد

چه زودخودتان راراحت کردید

چندروزفکرکنیدبه راه های کم خرج 

‌یادگیری های بی هزینه 

مثلاهمین موبایل ونت میتواندبهتون آموزش های ساده درمواردی که علاقه داریدنشان دهد

اینقدرزودنتیجه نگیریدنمیشه.

اگرواقعانیازداریدحتمابایدتلاش کنید

شماحتی تلاش چندساعت برای فکرکردن روی این موضوع هم نداشتیدوزودتصمیم گرفتیدچون هزینه داره نمیشه 

خانم هایی دیدم باریش ریش کردن لباسهای کهنه وبافت آنهازیراندازدرست می کنند

ازپارچه های اضافی خیاطی هاچهل تکه می دورند

ترشی ومربادرست می کنندوسبزی خشک می کنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام هرکدوم رو خواستی انجام بده ردخور نداره برای رزق و روزی🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🌸ذکر "یا محسن" ...

عزیزم خیلی ممنونم ازت باشه حتما انجامش میدم

یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

بگو عزیزم من میخوام

استغفرالله ربی اتوب علیه والحمدلله رب العالمین

باور کن یه مدت اینو خوندم هم نوشتم دادم همراه شوهرم باشه همون ماه حسابدارشون گفت حساب کتاب اشتباه شده یه مبلغ دیگه باید بهتون بدیم و از جایی دیگه هم که فکرشو نمیکردم یه پولی رسید اندازه یه ماه حقوق شوهرم 

اون کسی که این دعا رو بهم یاد داد گفت وقتی رزق و روزی زیاد شد حتما صدقه هم بده 

یه مدت انلاین نگاه میکردم اصلا یاد نگرفتم انشالله پول بیاد دستم میرم حضوری اموزش ببینم و چرخ میخرم

برو ازین کلاس ارزونا پیدا کن .حتی کارای روفو .کوتاهی شلوار .روبالشتی .پرده دوزی اینارم کنارش از مشتری قبول کن

لایک نکنید .توروخدا