2777
2789
عنوان

بچه های تجربی کنکور چطور بود

398 بازدید | 18 پست

برا خودم خداروشکر خوب بود .من پشت کنکوری ام..به نظرم امسال خیلی بهتر بود..امیدوارم امسال رشته مورد علاقه ام رو بیارم..برام دعا کنید

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

بد نبود، متاسفانه خوب نخونده بودم وگرنه عالی میشد

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد نبود، متاسفانه خوب نخونده بودم وگرنه عالی میشد

آره سوالا آسون بود..ان شاالله به خواسته ات برسی

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

استارتر هزیز نسبت به کنکور ۴۰۳ درسا سطحشون چطور بود 

شیمی شمارشی زياد داشت امسال یا نه 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

متوسط بود

من امسال دوازدهم بودم می‌خوام بمونم پشت کنکور تجربه ای از پشت کنکور بودن خودت داری که بهم بگی؟؟

چیکارا کردی چطور ساعت مطالعه رو زیاد کردی

معدلت رو زیاد کردی و تست زنی تو قوی کردی؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
استارتر هزیز نسبت به کنکور ۴۰۳ درسا سطحشون چطور بود شیمی شمارشی زياد داشت امسال یا نه

از نظر من خیلی بهتر بود شاید من پارسال کم خونده بودم...

متوسط بودمن امسال دوازدهم بودم می‌خوام بمونم پشت کنکور تجربه ای از پشت کنکور بودن خودت داری که بهم ب ...

من زیر نظر مشاور بودم...طبق برنامه اون کار میکردم..پشت کنکور بمونی از نظر من بهتره

آره سوالا آسون بود..ان شاالله به خواسته ات برسی

مرسی عزیزم همچنین 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

من زیر نظر مشاور بودم...طبق برنامه اون کار میکردم..پشت کنکور بمونی از نظر من بهتره

تابستونو به نظرت پایه بخونم یا دوازدهمم بخونم و تست بزنم هم زمان با پایه 

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

عزیزم یه سوالی

برای قبولی دانشگاه مثلا اصفهان، اگر نمرات نهایی بالای ۱۹ باشن

برای هر درسی شما میدونی چند درصد باید بزنی تو کنکور؟

یه صلوات میفرستی برا حل شدن مشکلم؟

تابستونو به نظرت پایه بخونم یا دوازدهمم بخونم و تست بزنم هم زمان با پایه

طبق یه برنامه پیش برو..یه موسسه کنکور برو طبق برنامه اونا برو جلو پایه و دوازدهم رو همزمان پیش ببر مخصوصا فیزیک و شیمی و ریاضی

عزیزم یه سوالیبرای قبولی دانشگاه مثلا اصفهان، اگر نمرات نهایی بالای ۱۹ باشنبرای هر درسی شما میدونی چ ...

نه والا نمیدونم..تو فقط تلاشت رو بکن این فکرا رو بزار بعد نتیجه کنکور

اسی شال چندمت بود؟ چهارم؟

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L