2777
2789
عنوان

یا امام رضا خودت کمکم کن کم آوردم دارم میمیرما

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 35 پست
خوب میشم؟

طولانیه ولی بلطف خدا خوب خوب میشی نگران نباش اصلا و استرس نده بخودت . اون کلید واژه را تو گوگل بزن و درمان هاشو انجام بده . خیلی عالی جواب میده . شیر پنیر ماست دوغ لبنیات ماهی بکل حذف کن همینطور گوجه و خیارشور ... سرکه و ترشی و سس و رب گوجه و گوجه نخور 

الان خوب شده بیشتر نشدن لکه ها؟ رفتن لکه هایی ک بودن؟تو رو قسمت میدم بگو شماره داری چیزی داری از طب ...

اره الحمدلله خوب شد ولی وقتی رعایت نمیکنه برمیگردا رو دستهاش شدیدتره. باسد خیلی خورد و خوراک رعایت کنی روغن نباتی نخوری بازم چیزایی گفته بود یادم نمیاد.

مزرعه سبز اسکندری تو اینترنت سرج کن شماره هم دارن اونو بگیر بگو میخوام با دکتر اسکندری مشاوره طبی داشته باشم. روغنهاتم از اونجا بخر ما دیگه تقریبا هرچی میخوایم از اونجا میخریم. مرغ هم فکر کنم نباید بخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای #ویتیلیگو یا #برص و #پیسی:

هفته ای دوشب خورشت گوشت گاو + برگ چغندر

مرکب ده

داروی حضرت ۳ پس از اتمام کامل مرکب ده

اگیر مالیدنی (وج مالیدنی) ۲

وج خوراکی ۲

سویق گندم ناشتا پس از اتمام کامل داروی حضرت، اگر می‌توانید خشک وگرنه با آب جوش میل کنید

ذکر لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم ۷ مرتبه پس از نماز صبح و ۷ مرتبه پس از نماز مغرب, اگر نماز صبح قضا شد تا قبل از ظهر بگویید

هر جمعه ناخن ها را بگیرید حتی اگر در نیامد به مقدار بسیار اندک سرشان را بگیرید یا نهایتا فقط سوهان کنید

ریزه هایی که سر سفره میریزد را حتما حتما بخورید

پودر گل ختمی هر جمعه به سر بزنید

تربت اصل امام حسین ع با آب باران هر روز ناشتا به اندازه یک عدس تا ۷ روز. پس از اتمام سویق

سوره یس (یاسین) را با عسل به وسیله نوک پَر تمیز روی یک ظرف شیشه ای بنویسید سپس آن را با آب بشویید و هر روز وسط روز بنوشید

یک مشت مویز قرمز و مشکی را داخل یک لیوان ریخته و روی آن آب جوش بریزید حداقل دو ساعت بماند سپس آبش را میل کنید و مویزها را اگر خواستید پنج دقیقه بعدش میل کنید و اگر نخواستید دور بریزید. هرشب قبل خواب

شافیه ۱۸ ماهه یا بالاتر طبق دستور پس از اتمام کامل دستور تربت، با روغن بادام تلخ خورده شده و سعوط شود و با نمک دریا روی موضع مالیده شود

مقداری ماش تازه را در ایام خودش ناشتا با پوست بکوبید تا حسابی له شود و آبش درآید سپس آبش را ناشتا میل کنید و خودش را روی موضع بمالید. این دستور پس از اتمام شافیه باشد

ترکیب نوره کوچک + حنا

دعا و نماز پیسی

نوره بزرگ هفته ای دوبار با حنا و روغن مالی

حاللت روحی ات رو باید رعایت کنی نباید فکر کنی دیگران بهت ظلم میکنن قدر شمارو نمیدونن پس کی نوبت من میشه و.. نباید دیکتاتوری برخورد کنی سلطه بخوای داشته باسی.. حرص نباید بخوری.. باید با خدا خیلی زیاد ارتباط برقرا کنی آرامش درونت بیشتر بشه. باید بیشتر به خودت عشق بورزی. خوب میشی  ان شالله

سلام. شما سوسیس و کالباس زیاد می خوری؟

سلام نه زیاد

واسه من طبعم سرده خیلی خاک بر سرمم کنن هیچیم نبود اومدم ناهار تن ماهی خیار شور گوجه قاطی کردم خوردم با آب یخ شبش شروع شد 

سلام نه زیادواسه من طبعم سرده خیلی خاک بر سرمم کنن هیچیم نبود اومدم ناهار تن ماهی خیار شور گوجه قاطی ...

این استرس بدتر میکنه. ارون باش. خوب میشه عزیزم.

دیگه چیزهای بیرونی هیجی نباید بخوری

۳ ماه رعایت کن 

دکتر بری دارو میدن

استفاده کنی کل پوستت ی دست سفید سفید میشه

ولی بعدش مراقبت بیشتری میخاد چون سفید میشه.حتمن ضد افتاب بزن

ولی این بیماری زمینه ارثی داره.

اقوام کسی نداشتن؟

ژن داخل بدن شما بوده  با یسری اتفاقات بروز کرده

مثل خوردن سردیجات 

تا میتونی فست فودی و کنسروی و سردیجات رو کم کن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

عزیزم همسر منم گرفته ،ی قرص هست دکتر بهش دادهذجلوی پیشرفت رو میگیره بعد ی مراکزی هستن میرن نور درمانی اون سفیدی ها رو تیره میکنه ،،البته طول میکشه،ولی حتما دکتر باید تجویز کنه چون قبلش باید آزمایش تخصصی بدی بعد دکتر بهت میده ،