2777
2789

فکر کنم بخاطر تک فرزندی افسردم بیش از حد دورو برم خالیه

نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه خیلی تلاش کردم و نشد خستم دیگه .چندروزه پیش به خودکشی فکر میکردم که آخرش با ۱۲۳ تماس گرفتم

میشه عزیزم

اما و اما؛ 

نگاه به زندگی مهمه

یه نگاهی ما رو به قعر سیاهی و ناامیدی میرسونه

یه نگاهی ما رو به اوج نشاط و آرامش

این رو از کسی بشنو که زمانی دچار افسردگی بود و میدونه چی میگید

رسیدن به نگاه درست هم لازمه اش ارتباط عمیق با خدا و اهل بیت(ع) هست

بدون این ارتباط، هیچ وقت احساس خوشبختی حاصل نمیشه.

البته نمیگم شما این ارتباط رو ندارید ها، فقط میگم تو حال بدهامون باید بریم ببینم کجای این ارتباط رو کم گذاشتیم..

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

طلاق گرفتی بچه هم داری دوباره ازدواج نکردی

نه عزیزم بچه ندارم نمیتونم ازدواج کنم سرپرستی مادرم به عهده من مادرم واجبتر ازازدواج 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
خودت تک فرزندی چند سالته

آره خودم تک فرزندم ۱۷ سالمه

نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید