2777
2789
عنوان

پروسه طلاق

139 بازدید | 15 پست

من و شوهرم سه ساله ازدواج کردیم و خیلی دعوا داریم با هم... چه دوران نامزدی چه ازدواج کلا دعوا داریم... یه ماه خوبیم دو هفته دعواییم و اینجوری نیست که بگم مشکلاتمون بزرگه نه! سر کوچکترین چیزها ما بحثمون میشه و در نهایت به کتک خوردن منم تموم میشه

این بار شوهرم رفتم حموم کنم دررو روی من قفل کرد تا جیغ زدم باز کرد، بهم ده بار گفت بیا حاضر شو ببرمت خونه بابات راحت بشم آرامش منو به هم زدی و...

قسم میخورم هی دارم سعی می‌کنم کوتاه بیام ولی نمی‌ذاره چون دیگه می‌ترسم ازش، از اینکه دائم سر همه چیز کتکم میزنه می‌ترسم و نمی‌دونم باید باهاش چیکار کنم چی بگم به کی پناه ببرم... بچه نداریم هنوز و می‌خواستیم سال دیگه اقدام کنیم ولی الان با خودم میگم این بشر جنبه پدر بودن نداره و لایقش نیست!

اگه بخوام ازش جدا بشم چه مراحلی رو باید طی کنم و چقدر طول می‌کشه؟

اگه خودش از خونه بیرونم کنه می‌تونم ازش شکایت کنم؟ چون من نمی‌خوام برم و اون دائم میگه گمشو بیرون از خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه ای با همچین آدمی زندگی میکنی؟ خب خودش که نخواد توافقی طلاق بگیرین زیادم طول نمیکشه

پسرعمومه و همین رفت و آمد خانوادگی شرایط طلاق رو سخت کرده برام :))

نه متاسفانه... عکسای پارسال که کبودم کرده بود و پامو سوزونده بود رو دارم ولی برای جدیدا ندارم چیزی

برای مراجعه به پزشکی قانونی ضرب و جرح عیان کار رو راحتتر می کنه، ار قصد جوری میزنه جایی که آثار مشخصی نداشته باشه؟

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)

برای مراجعه به پزشکی قانونی ضرب و جرح عیان کار رو راحتتر می کنه، ار قصد جوری میزنه جایی که آثار مشخص ...

دقیقا هیچوقت طوری نمیزنه که جای کبودی یا زخم ایجاد بشه و یکی دو بار که زانوم و ارنجم کبود شدن سریع عکس انداختم و جای سوختگی پام هنوز هست... فقط همینا رو دارم ولی قدیمیه

اگه میتونی زندگیتون رو نجات بدی تلاش کن و مشاوره برین. سعی کنید موقعی که دوتاتون عصبی و بی حوصله نیستین باحرف زدن مشکلتون رو حل کنید. خودتون رو بجای طرف مقابل بذارین و ببینید اون چه انتظاری داره و واقعا شاید حق داشته باشه.... ولی اگر نشد و نمیشه فقط جدا شین. توروخدا بچه دار نشین تا از زندگیتون مطمئن نشدین‌ . 

من اشتباه کردم و با اینکه زندگی پر از مشکل داشتیم بچه دار شدیم و الان بخاطر بچه مجبورم خیلی چیزها رو تحمل کنم.  دارم داغون میشم کم آوردم. نمیدونم چیکار کنم. بخاطر اینکه بچه ام فرزند طلاق بشه میترسم از آینده اش میترسم. ولی دیگه هم تحمل این زندگی رو ندارم

منم سه ساله ازدواج کردم و الان باردارم، میبینم خیانت میکنه نمیذونم چکار کنم

خیانت نکرده فقط زود قاطی می‌کنه و میگه بزنم! با خانواده خودشم یه هفته دوسته دو هفته قهره... همچین آدمیه :))

اگه میتونی زندگیتون رو نجات بدی تلاش کن و مشاوره برین. سعی کنید موقعی که دوتاتون عصبی و بی حوصله نیس ...

شوهر من حوصله حرف زدن و مشاوره رفتن نداره

یا باید کلا لال بشم بگم چشم هرچی تو میگی

یا دعوای بزرگی بکنیم و بذارم برم 

دقیقا هیچوقت طوری نمیزنه که جای کبودی یا زخم ایجاد بشه و یکی دو بار که زانوم و ارنجم کبود شدن سریع ع ...

کار سخت شد ، مهریه تون چقدره  مال و اموال داره؟

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)