2777
2789
عنوان

اگر میخوای برای خودت کاری کنی بیا😍

17766 بازدید | 978 پست

این دنیا مثل برق و باد میگذره مثل همین چند سالی که گذشت

و تا به خودت بیای زندگی دنیاییت تموم شه و زندگی ابدیت شروع میشه

اگر میخوای برای خودت کاری کنی  باید ترک گناه شروع کنی

اگر میخوای برای امام زمان عج کاری کنی باید ترک گناه کنی

اگر میخوای برای دنیا و آخرتت کاری کنی باید ترک گناه شروع کنی 

اگر میخوای تو دنیا حتی آرامش داشته باشی و خدا به زندگیت برکت بده باید ترک گناه شروع کنی ...

💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

فرقی نداشت دیشب و امشب برای من
جز آنکه، بر نبود تو، یک شب اضافه شد

به نیت سلامتی و ظهور امام زمان عج هر تعداد که صلوات میفرستی اینجا اعلام کن .

ترک گناهمون رو با بزرگ ترین گناهی که اکثریت بهش گرفتارند شروع کنیم ، گناهی که از زنا بدتره گناهی که متاسفانه مثل نقل و نبات انجام میدیم و متوجه نیستیم با بد گناهی در افتادیم یک دونه غیبت تا چهل و روز اجازه قبولی نماز و روزه رو نمیده ....

کانال خانم مهر فرزی تو ایتا رو دنبال کن برای ترک گناهان از جمله غیبت چله میذارن .

اگر کسی خواست لینک کانال بدم بهم پیام بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

📌#تلنگر_مهدوی

♨️مضطر باشیم!!

🔸 از جمله مهمترین شرایط استغاثه رسیدن به مقام اضطرار است.رسیدن به مقام اضطرار بسیار مهم و تعیین کننده است،البته نه اضطرار ظاهری،

یعنی واقعا در هنگام استغاثه مضطر و مستاصل باشد و هیچ امیدی به راههای عادی واسباب

معمولی نداشته باشد.

🔸مصداق بارز اضطرار حقیقی شخصی است که در حال غرق شدن در دریاست...

و در آن زمان آخر به این نتیجه می رسد که دیگر هیچ کس نمی تواند به فریاد او برسد.مگر قدرت بی نظیری که آن هم خداوند متعال و ائمه اطهار علیهم السلام هستند.

📌ما شیعیان در نبود امام زمانمان علیه السلام چگونه ایم!؟

♨️اثر ذکر یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی

🔸یک وقتی در نجف از استادمان آیت الله سيد محمّد كشميرى رحمه الله علیه -كه از اوتاد روزگار بود- درخواست كردم که اسم اعظم را به من بياموزد.

🔸ايشان فرمود: «اگر اسم اعظم را مى‏خواهى، از نام مبارك صاحب الزمان غفلت مكن. اسم اعظم، همان جمله "يا صاحبَ الزَّمانِ اَغِثْنِيْ، یا صاحِبَ الزَّمانِ أدْرِکْنی" است».

🔸خود ایشان نقل می کرد که بارها مشكلات #مادّى و به ويژه مشكلات #معنوى خود را با استعانت از اين نام مقدّس و ذکر «يا صاحبَ الزَّمانِ اَغِثْنِيْ، یا صاحِبَ الزَّمانِ أدْرِکْنی» بر طرف كرده بود و بنده نيز خود بارها اثر اين نام مبارك را براى رفع مشكلات، به چشم ديده ام.

🖋آیت الله ناصری دولت آبادی

🔴 فضیلت #زيارت_عاشورا

🔹 آیت الله بهجت رحمة‌الله‌علیه:

🔸 استادم سيدعلي قاضي را در خواب ديدم،به او گفتم چه چيزي حسرت شما در دنياست كه انجام نداده ايد؟

ايشان فرمودند: حسرت ميخورم كه چرا در دنيا فقط روزي يك مرتبه زيارت عاشورا ميخواندم.

وحشتناك ترين لحظه زماني است كه انسان را در سرازيري قبر ميگذارند

🌕 شخصي نزد امام صادق(ع) رفت و گفت: من از آن لحظه ميترسم. چه كنم؟ امام صادق (ع) فرمودند: زيارت عاشورا را زياد بخوان. آن فرد گفت چگونه با خواندن زيارت عاشورا از خوف آن لحظه در امان باشم؟!

🔸 امام صادق فرمود: مگر در پايان زيارت عاشورا نميخوانيد، اللهم ارزقني شفاعة الحسين يوم الورود؟

🔺 يعني خدايا شفاعت حسين(ع) را هنگام ورود به قبر روزى من كن. زيارت عاشورا بخوانيد تا امام حسين (ع) در آن لحظه به‌فريادتان برسد.

🔴 یک دعای کوتاه برای ارتباط عاطفی بهتر با امام زمان

🔵 یکی از بزرگان سفارش نمودند هر وقت احساس کردید از #امام_زمان دور شدید و دلتون برای امام تنگ نیست و اون عاطفه و مهربانی لازم نسبت به امام زمان را ندارید این دعای کوتاه رو بخونید بخصوص توی قنوت نمازهاتون :

🟢 لَیِّن قَلبی لِوَلِیِّ اَمرِک

خدایا قلبم را برای ولی امرت نرم‌ و مطیع گردان

‍ ‍ ♨️حکایتی از مرحوم شیخ رجبعلی خیاط ...

🔸یکی از شاگردان مرحوم شیخ رجبعلی خیاط می گفت : بعد از فوت مرحوم شیخ ، ایشان را در خواب دیدم ، از او سوال کردم در چه حالی ؟

گفت : فلانی من ضرر کردم ....

با تعجب گفتم : تو ضرر کردی، چرا !؟

فرمود : زیرا خیلی از بلاها که بر من نازل می شد با توسل آن ها را دفع میکردم ، ای کاش حرفی نمیزدم چون الان می بینم برای آنهایی که در دنیا بلاها را تحمل می کنند ، در اینجا چه پاداشی می دهند !

📚منبع : کرامات معنوی : ص 72

🕊

💠کي مي‌داند آخر کارش به کجا مي‌رسد؟

🔸گویند "حر بن يزيد رياحي" اولين کسي بود که راه را به روي امام بست و اولين کسي شد که خونش را براي او داد.

🔘"عمر سعد" هم اولين کسي بود که به امام نامه نوشت و دعوتش کرد براي آنکه رهبرشان شود و اولين کسي شد که تير را به سمت او پرتاب کرد!

❔کي مي‌داند آخر کارش به کجا مي‌رسد؟

دنيا دار ابتلاست...

💢با هر امتحاني چهره‌اي از ما آشکار مي‌شود، چهره‌اي که گاهي خودمان را شگفت‌زده مي‌کند.

چطور مي‌شود در اين دنيا بر کسي خرده گرفت و خود را نديد؟

♻️ مي‌گويند خداوند داستان ابليس را تعريف کرد تا بداني که نمي‌شود به عبادتت، به تقربت، به جايگاهت اطمينان کني.

🌐خدا هيچ تعهدي براي آنکه تو همان که هستي بماني، نداده است.

▪️شايد به همين دليل است که سفارش شده، وقتي حال خوبي داري و مي‌خواهي دعا کني، يادت نرود "عافيت" و "عاقبت به خيري‌ات" را بطلبي...

‌ 📘مرحوم حاج محمد اسماعیل دولابی

‎‌‌

♨️رمز استجابت دعا

🔸خدا میداند، کسی مدت‌ها قبل به محضر حضرت تشرف پیدا کرده بود، حضرت قریب به این مضمون فرموده بودند:

به دوستان ما بگو مرا فراموش نکنید. من شما را فراموش نمی‌کنم، فرج من نزدیک شده است دعا کنید بَداء حاصل نشود.

🔸هر موقع خواستيد دعا كنيد اول برای فرج امام زمان دعا کنید و بعد حاجتتان را از خدا بخواهید. اول دعا کردن به #امام_زمان سبب می‌شود که دعاهای بعدی هم مستجاب شود.

🖋آیت الله ناصری دولت آبادی رحمة الله

#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج‌‍ 

💢 انتظار یعنی ....

💌انتظار یعنی‌ اینکه ببینی

درجایگاهی‌ که هستی

باتوانایی‌هایی‌ که داری

چه‌ کاری ازدستت‌ برمی‌آید

تابرای‌ #امام‌‌_زمان (عجل الله فرجه) انجام‌بدهی؛

⛔️امروزی که گذشت شما چه کاری برای امام زمانت انجام دادی؟

میتونی همین الان سه مرتبه سوره توحید قرائت کنی و براشون هدیه بفرستی 🌸