نقی_نقو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 2985 عنوان مردا حالمو بهم میزنن 869 بازدید | 45 پست من نمیدونم چرا هیچی دیگه عین قبل نیس چرا انقد زود خواسته هایی دارن که نباید داشته باشن خسته شدمممممم مگه میشه آدم درست نباشه اصلا؟ از هر کی خوشم میاد و به دلم میشینه یه حرکتی میخواد سریع بزنه بابا 💩تو مردا 💩به خدا ستیز میکنم تا ابد . صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍 1404/04/27 | 11:42 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بجنوردد عضویت: 1404/01/12 تعداد پست: 2422 ای بابا نکن حالا بقیه مگه با کیا ازدواج میکنن همه رو خراب میکنی رفتم چون هرگز ازم نخواستی بمونم😐💔✨️
اسم_ندارم_بتوچه_اخه عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 3497 عه عموییاز بس امار خیانت و ازار به زنان زیاده 🤧🤧🤧🤧 نباید بیام سایتت بیرونم کنیدددد
نقی_نقو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 2985 دوست عزیز قبل انتخاب چشماتو باز کن نه پاهاتو من گفتم رابطه داشتم؟ صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍
نقی_نقو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 2985 مرد خوب دیگه نیس واقعا دیگه نیسمن فقط برام سواله دخترا چی کار میکنن که انقد راحت شن دیت اول دوم توقع دارن واقعا سواله واسم صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍
نقی_نقو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 2985 چشم تو باز کن آدم بد به پستت نخوره همه مثل هم نیستن چشمامو باز کردمیه نفر نبوده خودمو دوس داشته باشه همه خواستن يه حرکتی بزنن . در صورتی که اونجوری نیستم که بگم کاری میکنم یا کرمی میریزم . خسته شدم خب صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍
رز_بنفش_خدازده عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 18211 چی شده مگه روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره
پویان_icy عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 115 من گفتم رابطه داشتم؟ منم منظورم رابطه نبود راجب چیز دیگه منظورمه خانومای محترم درخواست ندین🙋
نقی_نقو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 2985 یه مشت الت سرگردانن به قرآن مخم نمیکشه دیگه صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍