خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
آره اومده،یه تعداد دیروز بعدازظهر پیامک اومدطرح عادی هم روز قبلش پیامک رفت
من هنوز جوابش نیومده لعنتی نه زده عدم برنده
نه زده برنده همینجوری موندم
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو سیستم برای شما مشخص شد یا هنوز نزده برای من همونجوری مونده مثل همون اول هست نوشته ثبت نام با موفق ...
هنوزم همونجوره
بیشعور تو تاپیکی ک هیچ ربطی بهش نداشت بهم توهین کرد.. تاپیک تعطیل شد وگرنه همونجا جوابشو میدادم
بیعشور خودتی و احمقی ک ادبت کرده
تازه چرت و پرتات رو دیدم گ و ه خوردی اومدی تو تاپیکای من زر میزنی خرفت خر