2777
2789
عنوان

کیا ایرانخودرو ثبت نام کردن

82 بازدید | 7 پست

جوابشون اومد؟؟

واسه منو هنوز نتیجه شو نزدن🥲

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

آره اومده،یه تعداد دیروز بعدازظهر پیامک اومدطرح عادی هم روز قبلش پیامک رفت

من هنوز جوابش نیومده لعنتی نه زده عدم برنده 

نه زده برنده همینجوری موندم

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احمق تویی و هفت جدوآبادتاگ حضرت مهدی آشغالی مث تورو قبول داشته باشه من دیگه قبولش ندارمسگ شاشید تو د ...

😮😮😮😮😮😮😮😮😮چی شده؟!!!!چرااااااا

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من هنوز جوابش نیومده لعنتی نه زده عدم برنده نه زده برنده همینجوری موندم

تو سیستم برای شما مشخص شد یا هنوز نزده برای من همونجوری مونده مثل همون اول هست نوشته ثبت نام با موفقیت انجام شده

تو سیستم برای شما مشخص شد یا هنوز نزده برای من همونجوری مونده مثل همون اول هست نوشته ثبت نام با موفق ...

هنوزم همونجوره

بیشعور تو تاپیکی ک هیچ ربطی بهش نداشت بهم توهین کرد.. تاپیک تعطیل شد وگرنه همونجا جوابشو میدادم

بیعشور خودتی و احمقی ک ادبت کرده 

تازه چرت و پرتات رو دیدم گ و ه خوردی اومدی تو تاپیکای من زر میزنی خرفت خر