2777
2789
عنوان

پشیمونی از نفرین

283 بازدید | 23 پست

یکی از نزدیک هامون به یه بچه گربه آسیب رسوند ، کشتش با افتخار توی جمع می‌گفت 

منم نفرینش کردم الان میترسم نفرین به خودم برگرده..

چیکارکنم که باطل شه؟ 

اما واقعا بنظرم کار پسندیده ای نبود که با افتخار می‌گفت 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تو نفرین میکردی چه نمی‌کردی 

خود گربه کشتن ۹ سال نفرین میاره روی طرف و خانوادش 

چیزیه که خودم شنیدم 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
نگران نباش آه همون گربه بدجور میگیرتش توهم نترس حق داشتی

می‌گفت کله گربه رو متلاشی کردم . 

واقعا اذیت شدم اما میگن نفرین سر چیزای کوچیک به خودت برمیگرده چون ناحقه

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

اه اون بچه گربه میگیره بدم میگیرتش. نیازی به نفرین تو نیست. در ضمن نفرین دو سر داره به حق باسه میگیره ناحق باشه نمیگیره. نفرین شما به حقه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

چه تو نفرین میکردی چه نمی‌کردی خود گربه کشتن ۹ سال نفرین میاره روی طرف و خانوادش چیزیه که خودم شنیدم

نشنیده بودم )

لازم نیست کار خاصی بکنی. خدا از دل بنده هاش که بیخبر نیست. خودش میدونه پشیمونی از نفرین، بنابراین برنمیگرده به خودت.‌..اونم تقاص کارشو پس میده، مطمئن باش

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

چرا فکر میکنی نفرین کنی حتما میگیره حالا یا به خودت یا به اون طرف

نه مطمئن نیستم اما ترسیدم یه لحظه انرژی منفی داد