عمل بینی ، فیلر گونه و لب ، فیبروز ابرو
از عمل بینی م راضی م، اول اینکه توی انتخاب دکتر دقت کنین ، به نمونه توی اینستا و عکس دیدن اکتفا نکنید ، و عکس نیمرخ اصلا معلوم نمیکنه بینی قشنگ شده یا نه، تمام رخ ببینید حتما ، چون خیلی ها از نیم رخ قشنگ و کوچولو شده ، تمام رخش پهنه
دو اینکه منممممم ناراضی بودم بعد عمل بینی م، اوایل هیچی از فرم بینی م معلوم نبود چون طبیعی عمل کرده بودم و خیلی ورم زیادی داشت ، هر روز بلند میشدم ی شکل شده بود بینی م، ی روز کج بود ، ی روز ی جاش رفته بود تو ، نمیدونم ی روز آنقدر ورم داشت اصلا از قبل عمل بدتر و مزخرف تر
هی سر این چیزا نرید دکتر بعد عمل ، همش برای ورمه
و اینکه وسواس به خرج ندید اگرم ایرادی داره شما اونقدر جلوی آینه هستین میفهمید، بخدا اگر به بقیه نگید هیچکس نمیفهمه
الان بعد ۶ سال که از عمل م میگذره ، ورمش کامل رفته و ی بینی طبیعی و قشنگه و این تنها کاری بود که زیبایی م رو زیاد کرد
دو فیلر گونه و لب🤦♀️🤦♀️🤦♀️ حتما برید از نزدیک ببینید نمونه کار ، من گول عکس های اینستا رو خوردم
ی دکتر که کلی هم ازش تعریف میکردن رفتم، کلی هم ازم پول گرفت ، احمق لبمو کج تزریق کرد! کلا یهو ی سیسی فیلر نزنین توی لب بهتره ، برای من خیلی بزرگ شد لبام با ی سیسی تازه اونم کج تزریق شده بود
البته فیلر گونه م خوب بود خدایی ولی الان هرچی فکر میکنم بنظرم فیلر لب گند زد توی قیافه م
سه فیبروز ابرو
اوایلش خیلی پر رنگ و پر از ورم و قرمزه پوست پس نترسید ، از بعدش که فرم طبیعیش معلوم شد بترسید😂
اینو واقعا نمیدونم سلیقه ای هست بیشتر ،
من خودم نچرال و دخترونه میخواستم ولی خطوط فیبروز رو نزدیک بهم و متراکم زد و این باعث شد از زیر رنگ ها بهم نزدیک بشن و به جای حالت تار ابرو بیشتر حالت کادری گرفته
اگر خطوط رو با فاصله و کم بزنن قشنگ دخترونه میشه
و یکی هم اگر با دستگاه خوب بزنه ماندگاریش بالاست الان برای من تازه ترمیم هم نرفتم چون دوست نداشتم مدلش رو ولی بعد یک سال و نیم تکون نخورده که ای کاش پاک میشد دیگه
من خودم واقعا دوست نداشتم سن م رو برد بالا ، ولی بقیه بهم میگن خوب شده بهت اومده ..
بچه ها کلا ی چیزی بگم ، طمع توی همه چیز بده، اگر ی کار زیبایی کردید بهتون اومد دیگه نیوفتید دنبال اینکه همه رو تست کنید ، من الان اگر به همون عمل بینی اکتفا کرده بود واقعا چهره نچرال و قشنگی داشتم