2777
2789

عمل بینی ، فیلر گونه و لب ، فیبروز ابرو

از عمل بینی م راضی م، اول اینکه توی انتخاب دکتر دقت کنین ، به نمونه توی اینستا و عکس دیدن اکتفا نکنید ، و عکس نیمرخ اصلا معلوم نمیکنه بینی قشنگ شده یا نه، تمام رخ ببینید حتما ، چون خیلی ها از نیم رخ قشنگ و کوچولو شده ، تمام رخش پهنه

دو اینکه منممممم ناراضی بودم بعد عمل بینی م، اوایل هیچی از فرم بینی م معلوم نبود چون طبیعی عمل کرده بودم و خیلی ورم زیادی داشت ، هر روز بلند میشدم ی شکل شده بود بینی م، ی روز کج بود ، ی روز ی جاش رفته بود تو ، نمی‌دونم ی روز آنقدر ورم داشت اصلا از قبل عمل بدتر و مزخرف تر 

هی سر این چیزا نرید دکتر بعد عمل ، همش برای ورمه

و اینکه وسواس به خرج ندید اگرم ایرادی داره شما اونقدر جلوی آینه هستین میفهمید، بخدا اگر به بقیه نگید هیچکس نمیفهمه  

الان بعد ۶ سال که از عمل م میگذره ، ورمش کامل رفته و ی بینی طبیعی و قشنگه  و این تنها کاری بود که زیبایی م رو زیاد کرد

دو فیلر گونه و لب🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ حتما برید از نزدیک ببینید نمونه کار ، من گول عکس های اینستا رو خوردم

ی دکتر که کلی هم ازش تعریف میکردن رفتم، کلی هم ازم پول گرفت ، احمق لبمو کج تزریق کرد! کلا یهو ی سیسی فیلر نزنین توی لب بهتره ، برای من خیلی بزرگ شد لبام با ی سیسی تازه اونم کج تزریق شده بود 

البته فیلر گونه م خوب بود خدایی ولی الان هرچی فکر می‌کنم بنظرم فیلر لب گند زد توی قیافه م 

سه فیبروز ابرو

اوایلش خیلی پر رنگ و پر از ورم‌ و قرمزه پوست پس نترسید ، از بعدش که فرم طبیعیش معلوم شد بترسید😂

اینو واقعا نمی‌دونم سلیقه ای هست بیشتر ، 

من خودم نچرال و دخترونه میخواستم ولی خطوط فیبروز رو نزدیک بهم و متراکم زد و این باعث شد از زیر رنگ ها بهم نزدیک بشن و به جای حالت تار ابرو بیشتر حالت کادری گرفته 

اگر خطوط رو با فاصله و کم بزنن قشنگ دخترونه میشه

و یکی هم اگر با دستگاه خوب بزنه ماندگاریش بالاست الان برای من تازه ترمیم هم‌ نرفتم چون دوست نداشتم مدلش رو ولی بعد یک سال و نیم تکون نخورده که ای کاش پاک می‌شد دیگه

من خودم واقعا دوست نداشتم سن م رو برد بالا ، ولی بقیه بهم میگن خوب شده بهت اومده ..

بچه ها کلا ی چیزی بگم ، طمع توی همه چیز بده، اگر ی کار زیبایی کردید بهتون اومد دیگه نیوفتید دنبال اینکه همه رو تست کنید ، من الان اگر به همون عمل بینی اکتفا کرده بود واقعا چهره نچرال و قشنگی داشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی دیگه فیبروز نمیکنه اکثرا میکرو میکننبعدش منم واقعا میخوام فیلر گونه بزنم ولی مثل سگ میترسم ۲۴ سا ...

فیبروز ماندگار تره البته باید جای خوب رفت

واس من یکساله مونده ترمیمم نکردم

فیبروز رو برو لیزر کن ژل هم که تا چند وقت دیگه خودش میره جذب میشه

ن بابا ژل ک آنقدر مزخرف بود آنزیم زدم ولی هنوزم با اینکه آنزیم زدم ی کم مونده البته طبیعی و متوازن شد الان مشخص نیست دیگه