#مصاحبه_تخصصی
سلاام رفقا
من دیروز مصاحبه تخصصی داشتم نوبت بعدازظهر
من ساعت ۱۱ونیم تو دانشگا بودم تنها استرسی ک درموردش داشتم برای بحث گروهی بود ولی بازم وقتی تو فضای اونجا قرار بگیرید استرس میپره
ساعت ۱۲:۱۵اومدن دوتا گروه ۱۶نفرمون کردن و بردن داخل و شروع شد:
اولین اتاقی که برای گروه ما خالی شد اتاق بحث گروهی بود که گفتم استرس داشتم سرش ولی بچه ها باور کنید اون ۳۰دیقه خیلی زودتر از چیزی ک فک میکنید میگذره
موضوع ما درمورد زبان انگلیسی بود که چرا بچه ها اینقدر نمره هاشون ضعیفه
سعی کنید اولین یا دومین نفر صحبت کنید حتی اگه چیزی برای گفتن ندارید مشکلو کامل توضیح بدید دوتا راهکار ارائه بدین و سعی کنید از صحبتهای دوستاتون استفاده کنید نقد یا تایید که شمرده شمرده هم باید صحبت کنید خودش میشع ی تایم ۵دیقه ای ک اوکیه دیگه...
دومین مرحله ما ارائه شفاهی بود که دونفری رفتیم داخل اینجا ۴۰دیقه زمان دارید موضوع ما سه تا شرکت بود که قرار بود ی پروژه رو شروع کنن و حالا هر کدوم چ شرایطی دارن و مزایا ومعایبشون
نکته مثبت اینجا این بود ک من از تجربه بچه ها استفاده کردم و خودکار رنگی با خودم داشتم و همون موقعی که میخوندم متنو خلاصش کردم و رسمی نوشتم ینی اول ی بسم الله موضوع متن که با نمودار مزایا و معایب هر شرکت و نوشتم و از آخر هم نتیجه گیری ینی قشنگ اون برگه دوصفحش پرشد از آخر هم ۸دیقه زمان اضافه آوردم و متنمو خوندم ارزیاب قبلش گفته بود که میتونید از رو برگه نگا کنید و مشکل نداره و منم اولین نفر رفتم بالا تا ارائع بدم از تابلو وماژیک هم استفاده کردم و خداروشکر ارزیاب از آخر سوال پرسید ازم که دلیلت چیه ک شرکت دومو انتخاب کردی منم نظرمو گفتم ک این شرکت مثلا اشتغال زایی داره از داخل نیرو میگیره و قطعاتش همه ایرانیه ک حمایت کرده از کالای ملی و میتونه با ۱۳۰میلیارد پروژه رو تموم کنه درحالی ک بودجه ۱۵۰میلیاردی میدن بهش و این صرفه جویی داشته و چنتا دلیل دیگه...
بعد رفتیم سر تحویل مدارک که چیزی نداشت
آزمون روانشناختی هم بچه ها دوتا ازمون دارید که بزنید اولیش ۲۰دیقه فرصت داره و دومی چون بله خیره فقط ۱۰ دیقه
و دقیقا ساعت ۶بعدازظهر بود که ما اومدیم بیرون .
بچه هانکته همینه چون اونجا فرایندش خیلی طولانیِ و همه هم مث شمان همه استرس دارن تنها کاری که باید کنید اینه که تو حرف زدن حالا چ بحث گروهی چ ارائه عجله نکنید چون اونا دارن صحبتاتونو مینویسن، به هم گروهی های من تو بحث گروهی خیلی تذکر دادن که بچه ها آروم تر ما نمیتونیم اینجوری بنویسیم و ممکنه بعضی حرفاتون جا انداخته شه ولی من چون گفتم ازین مرحله میترسیدم تقریبا استرس داشتم و این استرسه نذاشت درست فکر کنم و راه حل ارائع بدم از خودم ،ولی نفر سوم صحبت کردم صحبتام آرومتر بود کل مشکلو توضیح دادم و چون دونفر قبل من حرف میزدن یکی رو راهکارشو نقد کردم و اونیکیو تایید یکمم شاخ و برگ دادم ..
امیدوارم همگی به هدفمون برسیم💚