2777
2789
عنوان

تجربه مصاحبه

85 بازدید | 9 پست

#مصاحبه_تخصصی‍ 

سلاام رفقا

من دیروز مصاحبه تخصصی داشتم نوبت بعدازظهر

من ساعت ۱۱ونیم تو دانشگا بودم تنها استرسی ک درموردش داشتم برای بحث گروهی بود ولی بازم وقتی تو فضای اونجا قرار بگیرید استرس میپره

ساعت ۱۲:۱۵اومدن دوتا گروه ۱۶نفرمون کردن و بردن داخل و شروع شد:

اولین اتاقی که برای گروه ما خالی شد اتاق بحث گروهی بود که گفتم استرس داشتم سرش ولی بچه ها باور کنید اون ۳۰دیقه خیلی زودتر از چیزی ک فک میکنید میگذره

موضوع ما درمورد زبان انگلیسی بود که چرا بچه ها اینقدر نمره هاشون ضعیفه

سعی کنید اولین یا دومین نفر صحبت کنید حتی اگه چیزی برای گفتن ندارید مشکلو کامل توضیح بدید دوتا راهکار ارائه بدین و سعی کنید از صحبتهای دوستاتون استفاده کنید نقد  یا تایید که شمرده شمرده هم باید صحبت کنید خودش میشع ی تایم ۵دیقه ای ک اوکیه دیگه...

دومین مرحله ما ارائه شفاهی بود که دونفری رفتیم داخل اینجا ۴۰دیقه زمان دارید موضوع ما سه تا شرکت بود که قرار بود ی پروژه رو شروع کنن و حالا هر کدوم چ شرایطی دارن و مزایا ومعایبشون

نکته مثبت اینجا این بود ک من از تجربه بچه ها استفاده کردم و خودکار رنگی با خودم داشتم و همون موقعی که میخوندم متنو خلاصش کردم و رسمی نوشتم ینی اول ی بسم الله موضوع متن که با نمودار مزایا و معایب هر شرکت و نوشتم و از آخر هم نتیجه گیری ینی قشنگ اون برگه دوصفحش پرشد از آخر هم ۸دیقه زمان اضافه آوردم و متنمو خوندم ارزیاب قبلش گفته بود که میتونید از رو برگه نگا کنید و مشکل نداره و منم اولین نفر رفتم بالا تا ارائع بدم از تابلو وماژیک هم استفاده کردم و خداروشکر ارزیاب از آخر سوال پرسید ازم که دلیلت چیه ک شرکت دومو انتخاب کردی منم نظرمو گفتم ک این شرکت مثلا اشتغال زایی داره از داخل نیرو میگیره و قطعاتش همه ایرانیه ک حمایت کرده از کالای ملی و میتونه با ۱۳۰میلیارد پروژه رو تموم کنه درحالی ک بودجه ۱۵۰میلیاردی میدن بهش و این صرفه جویی داشته و چنتا دلیل دیگه...

بعد رفتیم سر تحویل مدارک که چیزی نداشت

آزمون روانشناختی هم بچه ها دوتا ازمون دارید که بزنید اولیش ۲۰دیقه فرصت داره و دومی چون بله خیره فقط ۱۰ دیقه

و دقیقا ساعت ۶بعدازظهر بود که ما اومدیم بیرون .

بچه هانکته همینه چون اونجا فرایندش خیلی طولانیِ و همه هم مث شمان همه استرس دارن تنها کاری که باید کنید اینه که تو حرف زدن حالا چ بحث گروهی چ ارائه عجله نکنید چون اونا دارن صحبتاتونو مینویسن، به هم گروهی های من تو بحث گروهی خیلی تذکر دادن که بچه ها آروم تر ما نمیتونیم اینجوری بنویسیم و ممکنه بعضی حرفاتون جا انداخته شه ولی من چون گفتم ازین مرحله میترسیدم تقریبا استرس داشتم و این استرسه نذاشت درست فکر کنم و راه حل ارائع بدم از خودم ،ولی نفر سوم صحبت کردم صحبتام آرومتر بود کل مشکلو توضیح دادم و چون دونفر قبل من حرف میزدن یکی رو راهکارشو نقد کردم و اونیکیو تایید یکمم شاخ و برگ دادم ..

امیدوارم همگی به هدفمون برسیم💚

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربم برای کسایی که هنوز نرفتن مصاحبه مصاحبم 24ام بود

سلام خوبی 

عزیزم میگم من پنجشنبه مصاحبه دارم نگرانم 

چیکار کنم الان 

یکم تمرین کنم ؟

اصن نمیدونم باید چیکار کنم لطفا یکم راهنماییم کنه 

ایشالله قبولیت

سلام خوبی عزیزم میگم من پنجشنبه مصاحبه دارم نگرانم چیکار کنم الان یکم تمرین کنم ؟اصن نمیدونم باید چی ...

سلام چطوری ؟ببین اونجا سختیش فقط بحث گروهی و ارائه شفاهیه 

بحث گروهی ی برگه میدن بهتون ۵دیقه مشکلو میخونین نیم ساعت بحث میکنین ۳تادلیل برا مشکل ۳تا راهکار به نظرم موضوعات بحث گروهی و سرچ کن بخون من اون لحظه مغزم خالی خالی بود برا ارائه شفاهی هم ۴۰دیقه وقت داری ی جزوس میخونی ۳،۴صفحه ای خلاصش میکنی موضوعش یچیزیه که مقایسه ای که باید انتخاب کنی از آخرم ۱۰دیقه باید کنفراسشو بدی از تابلو و وماژیک استفاده کن اونجا 

برای خلاصت وقتی داری مقایسه میکنی نموداری چیزی بکش 

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

سلام چطوری ؟ببین اونجا سختیش فقط بحث گروهی و ارائه شفاهیه بحث گروهی ی برگه میدن بهتون ۵دیقه مشکلو می ...

سلام فداتشم 

اول از همه مرسی بابت مهربونیت ایشالله ک خبر قبولیتو همینجا بدی 

بعد ی سوال دارم تو بحث گروهی باید اون ۳ تا دلیل رو از کجا بیاریم از خود اون متن ک دادن بهمون ؟

یا از خودمون ؟

بعد راهکار هایی ک ارائه میدیم باید خیلی قشنگ و علمی و اینا باشه ؟

مثلا از کلمات سخت و سنگین حتما باید استفاده کنم؟

یا هدف فقط حرف زدنمونه؟

چجوری انتقاد کنم از بقیه 

اخه ی جاهایی راهکار های خوبی ارائه میدن نمیشه انتقاد کرد

سلام فداتشم اول از همه مرسی بابت مهربونیت ایشالله ک خبر قبولیتو همینجا بدی بعد ی سوال دارم تو بحث گر ...

مرسی فدات تواون متن هیچی نیست فقط مشکلو گفته دلیل و راهکار از خودت 

نه لازم نیس 

انتقادم اجبار نیست مگه اینکه اون راهکار شدنی نباشه اوناییم  که خیلی خوبه راهکارشو تایید میکنی و میگی با نظر فلانی موافقم و اینجور چیزا

مرسی فدات تواون متن هیچی نیست فقط مشکلو گفته دلیل و راهکار از خودت نه لازم نیس انتقادم اجبار نیست مگ ...

ممنونم 

برا ارائه شما تمرین کردی؟

چجوری خلاصه نویسی کردی؟

چارچوب خلاصه نویسیت چجوری بود؟

و اینکه چ موقع از تابلو استفاده کردی؟ اخه کلا ۱۰ دقیقه وقت داریم 

بخایم رو تابلو بنویسیم خیلی وقتمون میره 

ممنونم برا ارائه شما تمرین کردی؟چجوری خلاصه نویسی کردی؟چارچوب خلاصه نویسیت چجوری بود؟و اینکه چ موقع ...

از همون اولش نه ببین فک میکنی وقت تو میگیره میتونی دوتا شرکتو توضیح بدی برا ما موضوع شرکت بود مزایا و معایب و یکی رو مزایا و معایبشو رو تخته بنویسی مثلااونی که انتخاب کردی 

من تمرین نکردم زیاد چون وقت نداشتم ولی  تو گروه مصاحبه عضو بودم بچه ها هر روز تجربشونو میذاشتن استفاده کردم یکیش همین خودکارای رنگی بود مثلا همگروهیام همه فقط ی خودکار آبی داشتن ولی من خلاصه نویسیم رنگی رنگی شد 😂