2777
2789

من همیشه باقالی خودم برای یک سال فریض میکردم الان لازم شد توی یه شهر دیگه باقالی بگیرم از این فریض شده های سوپرمارکتی گرفتم وقتی بازش کردم یه بوی بد داشت و رنگ روی پوستش قهوه ای شده بود راستش من زیاد تجربه خانه داری ندارم خواستم بدونم این باقالی خراب شده یا کلا سوپرمارکتی ها این مدلیه ؟ شبیه اینه که میگن باقالی اگر آب بشه بمونه آب میره زیر پوستش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بوی بدی میده من باشم استفاده نمی کنماز فروشگاههای بزرگ و معتبر که فریزر مناسب دارن بخر شهروند رف ...

والا از فروشگاه گامبر‌ون بندر گرفتم فروشگاه بزرگیه برا همین شک دارم که خرابه یا من اشتباه میکنم ولی به قولا ریسک نمیشه کرد میریزمش دور