2777
2789
عنوان

لطفا بگین حق با منه یا شوهرم خواهشا

273 بازدید | 23 پست

اختلاف سنی خودم با مامانم ۳۶ ساله و همییییشه اذیت میشدم بابت این اختلاف سنی 

من و شوهرم ۷ سال دوست بودیم ولی تازه نزدیک یکساله ازدواج کردیم مشکلم اینه همیشه به شوهرم من هدفم اینه اختلاف سنی با بچم از ۲۵ سال بیشتر نشه خودشم عاشق بچه بود همیشه استقبال می‌کرد به روح بابام یک‌بار نه نمی‌گفت اینم بگم من تو نامزدی دوقلو باردار شدم و شوهرم بهم قول داد به سقط کن رفتیم سر خونمون بچه میاریم منم قبول کردم و با چه عذابی دوقلوهارو با قرص سایتوتک سقط کردم 😭

از وقتی اومدیم سر خونمون شوهرم بهونه میاره میگه بچه مسئولیت داره همینجوری نمیتونیم بچه بیاریم باید یه خونه به خونم اضافه بشه یه ماشین به ماشینم اضافه بشه خیالم راحت بشه بعد بچه بیاریم 

از ۸ صبح میره سرکار تا ۱۲ شب گاهی ۲ شب

با دوستام بیرون نمیزاره برم 

ارتباطی با هیچکی ندارم خونم از هممممه دوره

دارم تنهایی دق میکنم آخه چه قول هایی بهم داد چقدر الان عوض شده الان راجع به بچه حرف بزنم داد میزنه 

امروز شک داشتم باردارم بیبی چک زدم منفی بود الهی خدا لعنتش کنه که اینجوری با نقطه ضعف من بازی میکنه😭😭😭حق با منه یا شوهر 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

نمیدونم 

کاش به حرفش سقط نمیکردی

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل خیلی از جوونا. آقایون جدیدا از بچه اوردن میترسن بخاطر شرایط اقتصادی. فقط میتونم بگم دورو بر ما ...

آخه لعنت بهشون پس چرا قبل ازدواج قول و قرار میزارن لعنتیاا

آخه لعنت بهشون پس چرا قبل ازدواج قول و قرار میزارن لعنتیاا

برای اینکه طرفشونو هم دوست دارن و میخوان بدستش بیارن دقیقا ۵ تا ازدواج تویه فامیل ما هست که خانومه عاشق بچه اوردن ولی آقاهه با این که عاشق زنشه اما شدیدا از بچه اوردن میترسه، بخاطر شرایط اقتصادی،

خیلی واضحه که داره بهانه میاره . دیده بودیم مردم خونه و ماشین ندارن میترسن بچه بیارن ولی این که میخواد دوتا دوتا داشته باشه نوبره . با مشاوری چیزی حرف نمیزنه راضی بشه ؟ 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خیلی واضحه که داره بهانه میاره . دیده بودیم مردم خونه و ماشین ندارن میترسن بچه بیارن ولی این که میخو ...

هیچ خدایی رو بنده نیست وقتی به دوقلوهاش رحم نکرده

برده ای چیزی هستی نمیزاره بری بیرون ؟

تقصیر خودتون که حد و مرزتونو مشخص نمکنید از اول که اولین حقوقتون هم یه مرد (بخون نر) ازت میگیره 

تو اپل حقوق اولیت رو بدست بیار بعد فکر بچه باش 

برگشت به آزادی🕊

مردا هم مردای قدیم رو حرفشون بودن شوهر منم تو نامزدی هزار قول داد اما رفتیم زیر یه سقف زد زیر همشون.

آخه چرا لعنتی

مگه من با نداریت نساختم که ماشین خریدی

چرا الان میگی دوتاش کنم