2777
2789
عنوان

لطفا بگین حق با منه یا شوهرم خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 23 پست
آخه چرا لعنتیمگه من با نداریت نساختم که ماشین خریدیچرا الان میگی دوتاش کنم

شوهر منم همش حرص مال دنیا میزنه همش به فکر قیمت طلا و دلار ماشین و خونه ست.مگه آدم میخواد چی کار کنه تو این دنیا بی ارزش اینقدر دنبال مادیات من باردارم چند روز دیگه بچه ام به دنیا میاد ولی ازین رفتار همسرم خسته شدم ناامید شدم

به نظرم وقتی راضی نیست بچه دار نشو فردا هر مشکلی پیش بیاد میگه من نمیخواستم تو بچه میخواستی.دست تنها ...

آفرین ممکنه 

واقعا منو بازیچه دست خودش کرد

همش فکر میکنم میگم بالاخره که یه روزی بچه دار میشیم

همه این نخواستن هارو بهش میگم

بزار تا آخر عمر از پدرش متنفر باشه

اینجوری شاید بفهمه بازی خوردن یعنی چی 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو شنیدم اگر سقط کرده باشیم ممکنه نتوانیم دوباره بچه دار شویم

بیا یکی را بیاوریم که اگر مشکلی بود از حالا اقدام کنیم دیر نشه

این حرفها را وقتی سرحاله و کیفش کوکه بگو که باهات همراهی کنه با لحنی که خواهی باشه نه دستوری

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
برده ای چیزی هستی نمیزاره بری بیرون ؟تقصیر خودتون که حد و مرزتونو مشخص نمکنید از اول که اولین حقوقتو ...

ای خدااااا

اون موقع کر بودم انگار کور بودم

شوهر منم همش حرص مال دنیا میزنه همش به فکر قیمت طلا و دلار ماشین و خونه ست.مگه آدم میخواد چی کار کنه ...

به سلامتی و دل خوش بغل بگیریش عزیزم💗💗

مرسی فداتشم.انشالله شمام به زودی مامان میشی ولی بزار همسرت راضی باشه چون حاملگی سخته بچه بزرگ کردن س ...

ایشالا لال بشه نتونه دیگه قول و قرار بزاره که اینجوری بزنه زیرش با احساسات من بازی کنه الهی آمین یا رب العالمین

ایشالا لال بشه نتونه دیگه قول و قرار بزاره که اینجوری بزنه زیرش با احساسات من بازی کنه الهی آمین یا ...

کاش شوهر منم لال میشد اونم خیلی به من قول داد ما از لحاظ تحصیلات و فرهنگ خانوادگی خیلی بالاتریم برا اینکه خرم کنه همش دروغ گفت اصلا رفتیم زیر یه سقف یه آدم دیگه شد.انشالله دعات بگیره هم همسر خودت هم همسر من.

کاش شوهر منم لال میشد اونم خیلی به من قول داد ما از لحاظ تحصیلات و فرهنگ خانوادگی خیلی بالاتریم برا ...

چقدر درکت میکنم

خیلی وقتا انگار نمیشناسمش