2777
2789

من دهم به یازدهم هستم حالا میخوام کتابای دهمو بخونم

خوندم ولی نه خیلی ، یه هفتست دنبال مشاورم وگرنه هفته پیش قرار بود شروع کنم کامل

احتمالا فردا مسئله مشاور حل میشه ، دیره؟همش حس میکنم عقب موندم تمام وجودم اضطرابه

😐دوسال زمان کمیه؟ بهترین تایمه دهمتو یاد بگیری دنبال مشاورو منبع هم زیاد نگرد اینجوری فقط برای وقت تلف کردته یعنی مغزت هی میگه تا همه چی کامل نباشه شروع نمیکنم و هیچوقت همه چی کامل نیست. کتاب درسیتو بردار شروع کن یه برنامه خوب و متناسب با خودتم بنویس جوری که خسته و زده نشی و بتونی خودتو برسونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐دوسال زمان کمیه؟ بهترین تایمه دهمتو یاد بگیری دنبال مشاورو منبع هم زیاد نگرد اینجوری فقط برای وقت ...

اخه نمیتونم بنویسم هرکار میکنم نمیدونم اصلا تا کِی باید تموم کنم

خیلیم زمان مناسبیه 

از نظر من دهم مذور کن یازدهم شروع کن شهریور

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اخه نمیتونم بنویسم هرکار میکنم نمیدونم اصلا تا کِی باید تموم کنم

رشتت چیع؟ 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

انسانی ، همه‌ی نکات تستی رو بلدم الان دومین دورمه

دومین دورته انقدر استرس داری؟😂میدونی خیلی جلویی از بقیه و اگه اینجوری با استرس بخوای پیش بری اذیت میشی وسطای راه خسته میشی؟ همش با آرامش پیش برو ببین چه نتیجه ای بهت بده

من تجربی بودم و خیلی از کتابای انسانی چیزی نمیدونم واسه همزن نمیتونم خیلی بهت کمک کنم اما تو شروع از صفر که نیستی تمام کتاباتو بلدی میخوای بری منبع دوم فقط! منابعتو از یکی بپرس حالا یه منبع خوب بزن و پیشنهادم بهت اینه حالا که دروس دهمتو بلدی یکی دوتا از درسای یازدهمتم که حس میکنی سخته بردار پیشخوانی کن