🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛ 🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستارهها توی تاریکی میدرخشن، 🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستارهها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک میکنه تا یک نفر بدرخشه... ✨🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین اسمشون رو یادم نمیاد ولی اون دو قلو ها قل پسره میره با اون زنی که خیلی خوب بود وحقشو خورده بودن
اون دختر زن حسوده هم میره کلیسا خواننده میشه
اون یکی دخترم میره با اون پسره گاگوله
🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛ 🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستارهها توی تاریکی میدرخشن، 🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستارهها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک میکنه تا یک نفر بدرخشه... ✨🤍
همه دغدغم همینه خیلی دلم براش میسوزه پسره از همه بی گناه تره💔🥲
من اینو همون سالی که اومد دیدم چه عذابی کشیدم یادم میاد خندم میگیره🥲😂😂😂
من فصل اولشو خیلی وقت پیش دیدم اعصابم خورد شد قید بقیشو زدم الان انقد فیلم خوبی پیدا نمکنم مجبورممم ...
فصل دومش به شدت جذابه به شدددتتتت
ولی فصل سومش دیگه چون کم کم میمیرن ناراحت کننده هست خصوصا مادر دوقلو ها
الان قسمت ۸فصل دو دیدم اصن نمتونم صبر کنم هی میخوام بپرم فصل سوم 🗿😂
هنوز مونده جذابیت فصل دو رو ببینی صبر داشته باش