2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندان

74 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من دندونم رو چهارشنبه ساعت 2.30 ظهر کامپوزیتش تمام شد 

قرار بود عصب کشی بشه دکتر گفت نزدیک عصب بوده و نیازی به عصب کشی ندارد کاراشو کرد و دندون رو پر کرد

دکتر گفت نیازی به هیچی نیست فقط به سردی و گرمی قراره حساس باشه

چهارشنبه شب خود دندون شدید درد میکرد انگار با دریل سوراخ میکردن به زور تونستم بخوابم 

پنجشنبه شب بهتر بود دندون خیلی کم درد کرد ولی لثه از داخل یعنی جایی که کار شده سوزش داره 

کسایی که کامپوزیت یا همون پر کردن انجام دادن تجربه مشابهی داشتند ؟ من نگران نشم؟

وای من الان دندون درد شدیدداذم پدرم دراومد چیکارکردی دردش خوب شد

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کامپوزیت فرق دارهشما دندونت پوسیده بوده پر کردیو اگر پوسیدگی سطحی نبوده دکتر باید عصب کشی میکرد برات ...

دکتر اول گفت عصب کشی نیازه ولی بعد گفت به عصب نرسیده و تمیز کرد و پر کرد 

خودشون میگفتن کامپوزیت منم به خاطر همون این رو گفتم

دکتر اول گفت عصب کشی نیازه ولی بعد گفت به عصب نرسیده و تمیز کرد و پر کرد خودشون میگفتن کامپوزیت منم ...

روزای اول دقیقا به گرما و سرما حساسن گز گز میکنن شاید لثه ات تحریک شده یه چند روز صبر کن بهتر نشد با مطب تماس بگیر بگو راهنماییت کنن

یکم سوزش و خارش طور دارم تو لثه پس عادیه؟شما تجربه داشتید قبلا ؟

بله برای منم همچین بود تازه گاهی تا ی هفته هم درد داشتم چون من طرف اشنا بود نوبتا رو خودمون میگفتیم یادمه یکی دوبارش کفت نوبت هفته ی بعد اما چون هنوز درد داشتم کنسل کردمش دو هفته بعد از اون کار رفتم