2777
2789
عنوان

بعد خدا ميگههههههه عداااالت

475 بازدید | 54 پست

الان اينستارو نگاه ميكردم دخترا همه خوشگل همه موفق همه پارتنر خوب همه جذاب همه پولدار پسرا واسشون ميميرن صدتا خاطر خواه دارن زندگي خوب 

بعد من خودم شبيه پيرزناي صد ساله امممم 

دلم گرفتهه ديگه اخه چيه اينه عدااالت 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینستا؟!

وقتی انقدر باورش کردید دیگه چی بگیم؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

تاپیک دارم

بلایی که بلاگرها سر جامعه میارند

بخونیدش

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

کی گفته در این دنیا عدالت وجود داره؟ 

اون ها همه عمل و هزارتا فیلنرن انتظار داری خوشگل نباشن اگر واقعا ثروتمند بودن که اصلا اسمشون رو هم نمیدونستیم چه برسه تک به تک اعضای خانواده و نزدیکان و دوستانشون رو بشناسیم

خودت داری میگی اینستا منم یه مدت پاکش کردم دوباره معتاد شدم بارو نکن

ولي از همين اينستا همه ادمي شدن واسه خودشون 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

عزیزم منم شاید مثل اونا نباشم.  شاید منن گاهی. دلم خاسته مث اونا باشم.  

اما  هرکی ی زندگی داره. هرکی خدا ی جوری صلاحشو دیذه.    صبور باش ب وقتش خدا بهارن هارو برات کنار گذاشته

بارها بهم ثابت کرده. اعتماد دارم بهش. 

هیچ وقت نشین بگو خدا چرا اون انجوری و من اینجوری از زندگیاشون ک خبر نداری.  

شاید تو خیلی خوشبخت تر  از اونا باشی

لطفا🙏برای حفظ ابروم صلوات یا حمد بگید
موندم خونوادهاشون چطوری انقد اپن مایندن

چونكه خوشبختن من واقعا دارم حسودي ميكنم اصلا دوست نداشتم بگم ولي واقعااا خوش به حالشون زندگي رو اونا ميكنن

شما هم حتما خوشگلی های خودتون و دارید و مطمعنا چیز های زیادی دارید که بهشون توجه نمی کنید ما ادم ها معمولا  به اون چیزهایی که نداریم بیشتر توجه می کنیم تا داشته هامون /و خودت و هیچوقت با هیچکس مقایسه نکن /

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️