2777
2789

بعد از اتمام دوره درمان، چند ساله که سالم زندگی میکنن؟ 

خدای نکرده عود نکرده سرطانشون؟

خودم سرطان دارم و در حال شیمی‌درمانی‌ام

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خانمی از آشناها داشتن مرتب خرچنگ میخوردن گفتن براشون خوب بوده و دوساله خوبه حالش

خرچنگ برای سرطان سینه خوبه؟

چه عجیب

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

آره یکی رو میشناسمسال ها پیش داشت، الان ۲۰ سال گذشته و مشکلی نداره.

خداروشکر

یه بنده خدایی داره تازه متوجه شده عمل کرده خدارو شکر الان حالش خوبه بهش گفتن کله پاچه با رگ گاو زیاد بخوره بدن رو قوی میکنه 

انشالله که کسی گرفتارش نشه ولی اگر شد برای قوی کردن بدن استفاده کنید 

یه بنده خدایی داره تازه متوجه شده عمل کرده خدارو شکر الان حالش خوبه بهش گفتن کله پاچه با رگ گاو زیاد ...

جوونه؟

شیمی‌درمانی هم میخواد؟

خرچنگ برای سرطان سینه خوبه؟چه عجیب

آره میگن کلا برا سرطان خیلی خوبه،یکی از اقوام شوهرم سرطان روده بزرگ داشت هم یه مدت می‌خورد خوب شد ،دکتر وقتی شکمشو باز کرد برا عمل گفت اینقد پیشرفت کرده که نمیشه دست زد کلا هیچکاری نکرد دوباره بخیش کرد گفت ببرین براش دعا کنین فقط،حالا نزدیک یکسال میگذره حالش کاملا خوبه،

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

پارسال محرم همه ناراحت بودن براش که دکتر جوابش کرد امسال خداروشکر کنار خودم تو حسینیه نشسته بود حالشم خوب خوب بود

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

سلام عزیز دلم 

خدا شفاتون بده 

من سه نفر دیدم

اولی بخاطر روحیه داغونش باعث شد اجازه عمل نده و کاملا نا امید بود فوت شد.دوتایه دیگه نزدیک به دوسال هست سالمِ سالم هستند خیلی مراقب خودشون هستن مخصوصا از لحاظ روحیه تفریح و تغذیه