2777
2789
عنوان

بچها

85 بازدید | 10 پست

من مامان بابام جدا شدن

خیلی وقته یک سالم بود اونموقع 

بعدش بابام همون موقع ازدواج کرد و الان دوتا بچه داره یکیم تو راهه 

بابام اصن دوماه یبارم بهم زنگ نمیزنه 

بمن که میرسه میگه قرض دارم فلان دارم پول ندارم ولی همش با زنو‌ بچش مسافرت و اینور اونورن مامانم رفته نفقمو زیاد کنه کردن تازه 2500 آخه واسه یه دکتر هیجده نوزده ساله این چیه ؟ همونم بابام گفته من زنو بچه دارم نمیتونم 

حالا مامان من بندخدا صبح تا شب زحمت می‌کشه یبار آرزوم موند کل روزو با مامانم وقت بگذرونیم همیشه تو خونه تنهام 

خونشونم چند بار گفت بیا من نمیرم چون حوصله بچه و حوصله حرف شنیدن ندارم اصلا راحت نیستم اونجاها 

زنش همش حرف میزنه بهم‌

مامانمم صبح تا شب زحمت می‌کشه کل حقوقی که بهش میدن ماهی 6 تومنه با همونم مامانم تاحالا سعی کرده هیچی برام کم نزاره ولی میبینم چقد زجر میکشه ناراحت میشم

اینم بگم بابام حداقل ماهی چهل تومن‌‌حقوق داره تازه جدا ازون کلی مزایای دیگم‌ داره کارمنده 

متاسفانه نفقه خیلی مقدارش کمه

و توی دادگاه این قضیه بشدت ب نفع آقایونه

هی مدارک الکی میبرن ک مثلا قسط و قرض دارن  مبلغش کم میشه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خدایا تا الان کسیو نفرین نکردم ولی این مردک بی شرفو بکششششش

دورت بگردم الهیییییییییی

اصلا با بابات ارتباط نداشته باش پدر اینطوریو فراموش کنی بهتره

هوای مامانتو داشته باش. یا درس بخون به جایی برسی یا یه شغل از همین الان پیدا کن

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها کاری که میتونی بکنی بری اونجا بمونی! 

مطمئن باش خانمه و بچه ها بیشتر تو این وضعیت رو دلشون نمیخواد و بگی در ازای اینکه برم تنها زندگی کنم پول بیشتری میخوام وگرنه یه سری هزینه ها با بابام زندگی کردن از رو دستم برداشته می‌شه و میام اینجا میمونم

تنها کاری که میتونی بکنی بری اونجا بمونی! مطمئن باش خانمه و بچه ها بیشتر تو این وضعیت رو دلشون نمیخو ...

اتفاقا 

اونا همش میگن بیا اینجا بمون 

همش زنش میگه آره اینجا خرجت کمتره فلانه 

خدایا تا الان کسیو نفرین نکردم ولی این مردک بی شرفو بکشششششدورت بگردم الهییییییییییاصلا با بابات ارت ...

درس که میخونم حتمن

ولی خیلی دلم میگیره ازین چیزا 

درس که میخونم حتمنولی خیلی دلم میگیره ازین چیزا

میدونم چی میگی عزیزم درکت میکنم

مامانت شرایط ازدواج نداره؟ اینجوری یه حامی دارین

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

شرایطمون دقیقا یکیه منم نفقه اصلااا نمیگیرم تو فکر این افتادم خودم یه کاری کنم مثلا آنلاین شاپ راه بندازم یا نرم افزار یاد بگیرم با اونا درآمد داشته باشم

بعدهم توی رشته تحصیلیم کار کنم هنوز چندسالی مونده برسم به اون نقطه

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

اتفاقا اونا همش میگن بیا اینجا بمون همش زنش میگه آره اینجا خرجت کمتره فلانه

برو بمون!

همه پولا رو نزار بچه ها و زنش بخورن

تو اول راهی جهیزیه میخوای و هزار حمایت دیگه

تو نری و نباشی حق تو میشه پول تو جیبی بیشتر اونا

مسافرت میرن تو هم برو.. پول بابای تو هم هست به تو حرومه به اونا حلال؟

اگه یه وقت زنش یا هر کی چیزی بهت گفت تو هم دوتا بزار روش پسش بده!

متاسفانه زندگی سخت و بی رحمه گاهی و آدم یه جاهایی باید مثل زندگی باشه.. و خودش بلد باشه چطور گلیمش رو از اب بکشه بیرون