2777
2789
عنوان

بیاین بگین باید چه رفتاری بکنم

105 بازدید | 5 پست

من دو ساله توی این خونه مستاجرم از اول با همسایه کناریمون اختلاف افتاد بینمون سر یه مسئله تا همبن چند وقت پیش با هم حتی سلام هم نمیکردیم تا اینکه یهو خودش اومد باهام صحبت کرد منم دلم باهاش صاف شد اینم بگم من ۱۰ سال ازش بزرگترم بچمم از بچش بزرگتره سه چهار بار بعد اون دیدمش همش با لبخند اول سلام کردم بخدا قصدم این بود که باهم خوب باشیم اون فقط همون دفعه اول که اوند باهام حرف زد چهرش با لبخند بود هر بار دیدمش با قیافه نگاهم کرد یا درو وامیکنه میبینه من تو راهروم درمیبنده امشبم اومده هم در خونه مارو زده هم همسایمونو گازش اتیش گرفته بود پشتشو کرده به من همش دارم میگم چیشده منو ادم حساب نکرد چیزی بگه تا همسایه کناریمون گفت چقدر نگران و سراسیمه رفتم شال پوشیدم برم کاری براش کنم دیدم اومد کلی از همسایه کناریم تشکر کرد اصلا نگاه منو شوهرم نکرد خیلی ناراحت شدم شوهرم میگه ولش کن اونا فرهنگشون با ما فرق داره مگه من چیش کردم چرا با من اینجور میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدمش چه رفتاری کنم سلام اینا کنم

میگم بی خیال یه چشمو ابرو بیا سری برو اون خودش میاد طرفت وعلت میپرسه وشما هم همه چیزو بگو بهش وبگو گفتم شاید خوشت نیاد منم از این اویزونا نیستم بانو

عزیزم من هم با ی همسایه بدتر ازین طرفم ترجیح دادم همیشه جلو چشمش باشم حرص بخوره چرا من عصبی شم؟همسایه دوست شدن اشتباه محض هست اصلا دیگه نگاش نکن مطمئن باش آشتیش ب خاطر این بود بخواد اعصابتو با محلیاش خرد کنه

عزیزم من هم با ی همسایه بدتر ازین طرفم ترجیح دادم همیشه جلو چشمش باشم حرص بخوره چرا من عصبی شم؟همسای ...

با  بی محلیاش خرد کنه اصلا توجه نکن تو هم دیدیش نگاش نکن  انگار ندیدیش بزار حساب کار دستش بیاد میخواد بهت حسودیش میشه  رو مخش بودی داره تلافی میکنه