2777
2789

عموی جوونم ۳۳سالش بود پنج روزه فوت شده و خیلی بابتش ناراحت هستیم

گفتم برای عزای برادرم ۴۰ روز سیاه پوشیدم برای عمومم میپوشم...

اطرافیان میگفتن گناه داره اینکارو نکن بخاطر پسرت برای اون بده اما اهمیت نمیدادم

الان تو حیاط داشتم لباسای مشکیمو‌ میشستم که بیرون رفتنی لباس مشکی داشته باشم

دوبار گفت مامان آدمیه اومد پیشم زدمش🥲🥺 فقط من و پسرم تو حیاط بودیمااا 

ترسیدم ... اومدیم خونه ازش پرسیدم مامان آدمیه خوشگل بود گفت آره!

گفت باهام بازی کرد 

اومد پیشم من زدمش 

پرسیدم کجا دیدیش گفت تو حیاط ، تو حیاط یبار رو بارخواب یبار رو دیوار گفت دیدمش🥺🥺🥺

الان خیلی ترسیدم میگم خدایا غلط کردم مشکی دیگه تن نمیکنم ناشکری بابت پسرم نمیکنم

خیلی ترسیدم😓اولین بار بود همچین چیزی می‌گفت

دوست خیالی هم اصلا ندارع

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس سیاه چ ربطی داشت

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

ویییی نگو ترسیددممممم

خودمم ترسیدم 🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

تسلیت میگم روحشون شاد و خدا هم به شما صبر بده 

ولی فک نکنم ارتباطی داشته باشه 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

آدمیه چیه!

کسی رو که نمیشناسه میگه آدمیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرم ۳ سال و ۶ ماهشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باز نصفه شب شدربط لباس مشکی چی بوپ این وسط یعنی مشکی پوشیدی بچه روح دیده؟🙄😂

نه ، منظورم اجل بود 

ترسیدم از این بابت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تسلیت میگم روحشون شاد و خدا هم به شما صبر بده ولی فک نکنم ارتباطی داشته باشه

ممنونم 🙏🏻🙏🏻

میترسم اجل دیده باشه 😓

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لباس مشکیو به حرمت فرد فوت شده میپوشن ناشکری نیست

آره ، اما سمت ما معتقدن که ناشکریه بابت داشتن باقی بازماندگان

نمی‌دونم. ولی حسابی ترسیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره ، اما سمت ما معتقدن که ناشکریه بابت داشتن باقی بازماندگاننمی‌دونم. ولی حسابی ترسیدم

مهم چیزیه که خود خدا گفته خودتو ناراجت و درگیر حرف مردم نکن 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم