2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه دو قلو میدن؟پارسال یه قل بودالان میخواستم بگم داداشم از مغازه کیک دوقلو بیاره پس یچیز دیگه بگم چو ...

همه حوزه ها که مثل هم خوراکی نمیدن ماهم اردیبهشت یه قل دادن😂این دفعه دوقلو و یدونه ام شکلات.

ایده بخوام بدم کروسان یا چیپس یا بستنی بخور اینا آرامش بخش جسم و روحن🥹😂

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

منم مثل تومن خواستم تلاشمم کردم ولی اشتباه تصمیم گرفتم مسیرو اشتباه رفتم

چیکار کردی؟

میشه بگی؟

من که فقط دارم میرم تا خودم رو عذاب بدم

امشب ساعت ۹ یادم اومده کارت ورود به جلسه بگیرم

مامانم تازه فهمیده کنکور امروزه.. 

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

یادش بخیر ۹ سال پیش فکر کنم تا ۱ داشتم‌زبان جمع بندی میکردم

چه انگیزه ای واقعااا

چی قبول شدین

همه حوزه ها که مثل هم خوراکی نمیدن ماهم اردیبهشت یه قل دادن😂این دفعه دوقلو و یدونه ام شکلات.ایده بخ ...

عههههه

همچین گفتن خوراکی نیارین پذیرایی میشه....

دیر دیدم گفتم لواشک و آلوچه و پفک تند بیاره😅😅😅مرسی ازت❤️

عههههههمچین گفتن خوراکی نیارین پذیرایی میشه....دیر دیدم گفتم لواشک و آلوچه و پفک تند بیاره😅😅😅مرسی ...

اِ ایناهم خوبه نوشجان😂🫠

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

چیکار کردی؟میشه بگی؟من که فقط دارم میرم تا خودم رو عذاب بدمامشب ساعت ۹ یادم اومده کارت ورود به جلسه ...

اون وقت هنوز نگفته بودن تاثیر یازدهم مثبته منه احمق اومدم گفتم میخوام امسال نهاییای یازدهم و دوازدهم رو خوب بدم سال بعد کنکور با چندین تا مشاورم صحبت کردم گفتن کار خوبیه ولی اشتباه و خریت بود

نهایبارو ریدممممممم کنکورم از دست دادم

یساااااال رو تباه کردم. روزی 10 / ۱۲ ساعت بری پانسیون که تهش بشه هیچ!

حالا من موندم و سال بعد و دقیقا همون شرایطی که امسال داشتم و ازش فراری بودم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
اون وقت هنوز نگفته بودن تاثیر یازدهم مثبته منه احمق اومدم گفتم میخوام امسال نهاییای یازدهم و دوازدهم ...

واااااااای...

تومقصر نیستی.

بعضیا دیگه مقصرن که خدا ازشون نگذره.

تا آخر عمر میگم خدا ازشون نگذره.

چون هیچ کاری نکردم

چه میخوای پشت کنکور بمونی چه همین امسال بری بد نیست فرداهم بری کنکورتو بدی فوق فوقش سفید میدی