2777
2789

بهم بگید چطور باهاش سروسنگین باااشم و هرباااار خر نشم لطفا چه کارایی باید بکن قشنگ راهنمایی کنید  کم محلی رو چطور بکنم ک بسوووزه قشنگ حرصش بگیره چطور جلوی خودمو بگیرم باچی سرگرم بشم  شماها انجام دادین نتیجه گرفتین اونو بگید  چی کار کنم ک همه چی من براش سوال بشه  اصلا چطور بگم حتی شده  روم غیرتی بشه مثل روز اول ک من دقیقا دارم چیکار میکنم ک مثلا دیگه اونو نمیبینم اون راهکار بدین

شوهرم دقم داده سر یه داستانی ک یه درخواست ازش دادم ولی خورد شدم تاانجامش داد قشنگ دقم داد منم قسم خوردم اینباااار دیگ مثلا برام مرده ولی هربارخر میشم  

محل سگ بهش نزار. غذا یکی درمیون درست کن بدونه باید گرسنگی بکشه. از تخت پرتش کن بیرون. ی جور رفتار کن انگار وجود نداره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل سگ بهش نزار. غذا یکی درمیون درست کن بدونه باید گرسنگی بکشه. از تخت پرتش کن بیرون. ی جور رفتار کن ...

مردا با اینکارا بهونه میاد به دستشون و میرن دوست دختر پیدا میکنن 

اگر فکر کردید با اینکارا میتونید حال یک مرد رو بگیرید سخت در اشتباهید چون جلوی چشمتون زنگ میزنه از رستوران براش غذا بیارن و جلوتون میخوره و یه باد گلو هم میزنه که بدتر حالتون گرفته بشه 

قضیه ی اینم که جدا بخوابید از مردا هیچ تاثیری روشون نداره و برعکس راحت تر هم میخوابن و تهش میرن کنار یکی دیگه میخوابن 

اینا روش برخورد با مردا نیست اینا اعلان جنگه که بازنده ی این جنگ خانوما هستن 

آقا هستم.......................................................................................................