2777
2789
عنوان

ولی بیایین قبول کنیم اولین ها هیچوقت فراموش نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعد عین اسکل اومدم تاپیک چرتو پرت مینویسمالبته من نخوندم نمیرم فردا سر جلسه

چرا نری

پشت میمونی؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

نخوندم چیزیاره متاسفانه

حالا برو اگرم نخوندی

منم نخوندم

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بعضی چیزام اولین هاش از رو بی تجربگی و بچگی هست

مثل اولین عشق،،فک کنم اولینش‌ عشق بچگی هست

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اخه میدونم بی فایدس جای بقیه هم پر میشه😂🤦🏻‍♀️امیدوارم خوب بدیییاولین کنکورته؟

اره

تجربه میشه بازم اون فضا

سوال هارو میبینی و..

ارهتجربه میشه بازم اون فضاسوال هارو میبینی و..

اها 

اخه من پارسال فارغ‌التحصیل شدم‌ تجربشو داشتم میدونم اگه نخونده باشی چقدر مزخرفههه کلا اون فضا 

واسه همین ترجیح دادم نرم کلا

سال بعدو حتما جدی بگیر بخون امسال چون مدرسه داشتی مهم نیست زیاد