2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا نظرتونو‌ اعلام کنید

85 بازدید | 12 پست

جریانی که میخوام تعریف کنم برای یکی از دوستانم هست از من مشورت خواست منم نظرمو بهش گفتم حالا میخوام‌ ببینم‌ شما هم‌ با من هم نظر هستین یا نه؟

دوست من با رفیق شوهر یکی از دوستانمون اتفاقی تو یک مراسمی آشنا میشن و این میشه‌باب آشنایی و ارتباط بیشتر،و تو این مدت هم دو تایی ارتباط خاصی نداشتن، تو جمع دوستانه همو میدیدن تا بیشتر آشنا بشن

تا چند وقته پیش اون اقا پیشنهاد یک سفر دو  سه روزه دست جمعی میده و به صورت جدا هم به دوستم میگه تو هم حتما بیا دوسته من میگه من الان شرایط مالیش ندارم و فعلا حقوق نگرفتم اون اقا میگه شما بیا اومدن شما ربطی به حقوق تو نداره و فلان....خیلیییی زیاد هم اصرار میکنه که حتما تو این‌‌سفر باش

ادامه ش رو تو پست‌بعدی میگم اماده کردم نوشتم

بچه ها اینو هم بگم شوهر دوستمون قصد داشت اینا رو به قصد ازدواج آشنا کنه تا بیشتر تو سفر آشنا بشن و اون آقا هم قصد ازدواج داره دنبال کیس مناسب هست

تو‌سفر همه چی عادی بود اقا تقریبا هوای دوستم رو داشت بعده سفر دوستم گفت یه تعارف بزنم دونگ من چقدر شده شاید باورتون نشه ولی بعده سفر تا قرون آخر هزینه سفر رو حساب کرده و برای دوستم فرستاده!!!!!

دوستم که قضیه رو تعریف کرد گفتم پولو براش بی چون و چرا بزن ولی حتی یک لحظه هم دیگه به این مرد چیپ و گدا فکر نکن کارش خیلی زشت و دور از ادب بوده چون خودش دعوتت کرده بوده چجور روش شده حتی تا هزار تومن‌اخر دونگ‌رو حساب کنه و بهت‌بگه

اقا اصلا‌هم کم‌سن نیست ۳۸ سالشه

بعد با این‌چیپ بازی هاشون توقع پیدا کردن همسر خوب هم دارن:////

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان